Ion Ștefan (PNL): „Banul public va fi ca un butoi de miere, pe care îl voi sigila”

1
793
Propunerile candidaturilor la funcțiile de primar al Focșaniului și președinte al Consiliului Județean Vrancea, au fost validate de Biroul Politic Național al PNL. Liberalii au decis ca pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea să candideze primarul comunei Jariştea, Cătălin Toma, în timp ce pentru bătălia la fotoliul de primar al municipiului Focşani a fost desemnat omul de afaceri Ion Ştefan, patronul Balcanic Prod.
Prezent în prima sa conferință de presă, în calitate de candidat oficial la primăria Focșani, Ion Ștefan și-a expus motivele care l-au făcut să se arunce în lupta electorală. Ștefan a fost motivat de dorința tinerilor de schimbare și de voința celor alungați de a reveni acasă.
 
„Am vârsta și experiența necesară pentru a determina cu adevărat o schimbare. Pentru că pot și vreau să asigur copiilor, am și eu trei, un viitor frumos, aici, acasă la Focșani, tinerilor posibilitatea de afirmare și locuri de muncă plătite corect, salariaților din mediul privat respectul cuvenit pentru că și ei sunt cei care duc greul, lor nu le dă nimeni nimic. Funcționarilor le doresc o promovare după principiul meritocrației, iar pensionarilor grijă și respect”,  a declarat Ion Ștefan.
Cât despre proiectele sale de viitor, Ion Ștefan dorește crearea de noi locuri de muncă, prin reindustrializarea orașului, iar aparatul administrativ al primăriei să lucreze numai în interesul cetățeanului.
”Mulțumesc tuturor colegilor din PNL care au avut încredere în mine și m-au desemnat candidat la funcția de primar al municipiului Focșani la alegerile din vara aceasta. Ca administrator de firmă, am o altă viziune cu privire la dezvoltarea oraşului, ceea ce va însemna reindustrializarea sa. Îmi propun realizarea a minim 5000 de locuri de muncă și îmi doresc să aduc administraţia în faţa cetăţenilor, iar banul public va fi ca un butoi de miere, pe care îl voi sigila”, a mai spus Ion Ștefan.
Ion Ștefan consideră că experiența în afaceri, de-a lungul celor două decenii de antreprenoriat îl va ajuta să adopte soluțiile cele mai bune și este un punct esențial de plecare în bătălia pentru câștigarea Primăriei.
„Din punct de vedere profesional firma pe care o conduc, Balcanic Prod SRL, are o vechime de 20 ani si se afla pe primele locuri la capitolul taxe și impozite plătite municipalității și Administrației de Finanțe Publice Vrancea. 11,9% din totalul TVA-ului încasat la nivelul întregului județ este plătit de Balcanic și peste 16 milioane lei  total taxe au fost încasate de bugetul statului. Firma a reusit sa se dezvolte in decursul a doua decenii asigurând în acest moment o sursă de venit pentru 135 de familii. În anul 2014, firma pe care o administrez, a fost declarată firma Campioană în Business de către Ziarul Financiar în colaborare cu PWC, Fundația Triple Helix și BCR, alături de SC Dedeman SRL. Exercițiul financiar al anului 2015 a fost încheiat cu un rulaj de peste 100 de milioane de lei”, a mai spus Ion Ștefan.
Loading...

1 COMENTARIU

  1. IN LUNA SEPTEMBRIE A INCEPUT NEGOCIEREA LA BUCURESTI ,PRIN DEMISIA LUI NINI SAPUNARU SI CONDITIA PRIN CARE SPONSORUL PRINCIPAL STEFAN PREIA CONDUCEREA. TOT CE SE INTAMPLA DE 4LUNI A FOST PUBLICAT IN AVANS DE ELISABETA PE FACEBOOK.ACUM ESTE O ATMOSFERA DE TEROARE SI NIMENI NU ARE VOIE SA VORBEASCA LA PNL-VN.POVESTEA CA DE 20 DE ANI A INFIINTAT FIRMA BALCANIC ALTA MINCIUNA, STEFAN A CUMPARAT DE LA SOLTAN 50% DIN ACTIUNI PRIN AMENINTARI.VERIFICATI LA REGISTRUL COMERTULUI.ARANJAMENTUL CU FELIX TATARU A FOST FACUT TOT IN SEPTEMBRIE. STEFAN MINTE IN TOT CE SPUNE, TOMA ESTE DOAR O MARIONETA A LUI NINI SAPUNARU SI STEFAN ION.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here