8 agenți din IPJ Vrancea vor putea deveni ofițeri! Lista completă a tuturor posturilor vacante

0
1501

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a dat publicității lista posturilor din cadrul Poliției Române ce urmează să fie încadrate prin trecerea în corpul ofițerilor a agenților de poliție. Lista completă a celor 695 de posturi a fost dată publicității, luni, de Sindicatul Național al Agenților de Poliție. Județul Vrancea are cele mai puține propuneri; unul la comunicații și informatică, unul la investigarea criminalității economice, trei la investigații criminale, unul la logistică și două la ordine publică.

La polul opus, județele Prahova și Suceava sunt cele care vor avea câte 25, respectiv 24 de posturi propuse a fi încadrate în rândurile polițiștilor prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie. Aspiranții la mai multe stele pe haina de polițist vor trebui să treacă de un examen a cărui dată nu a fost încă stabilită.

Lista completă a tuturor posturilor propuse a fi încadrate prin trecerea în corpul ofițerilor a agenților de poliție poate fi consultată AICI.

Începând cu data de 15 februarie, Ministerul de Interne va iniția și procedurile de încadrare din sursă externă a unui număr de 2.500 de posturi la nivel național, posturi ce vor fi destinate structurilor operative.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here