Cosmin Bîrsan și Florin Tătaru, candidații Mișcării Populare pentru Odobești și Movilița

1
1732

Lansări pe bandă rulantă a candidaților pentru fotoliile de primari din comunele vrâncene. Mișcarea Populară Vrancea a lansat încă doi candidați care se vor bate la Odobești și la Movilița. Pentru orașul Odobești, Mișcarea Populară l-a numit pe Cosmin Bîrsan candidatul care va reprezenta partidul la alegerile locale din data de 5 iunie 2016. Acesta spune că dorește să schimbe fața orașului Odobești cu proiecte ambițioase, fiindu-i alături o întreagă echipă de tineri.

„Consider că a venit momentul când tinerii trebuie să se implice în viața politica a acestei țări. Am găsit la Mișcarea Populară Vrancea mediul și echipa alături de care să pun în practică proiectul generației mele. Sunt odobeștean și am nevoie de sprijinul vostru pentru a realiza mai mult pentru acest oraș”, a transmis proaspătul candidat.

florin tataru pmp movilita - Cosmin Bîrsan și Florin Tătaru, candidații Mișcării Populare pentru Odobești și MovilițaUn alt candidat aruncat în bătălia pentru fotoliul de primar este Florin Tătaru. Căsătorit, tată a 8 copii, Tătaru s-a hotărât să candideze la funcția de primar al comunei Movilița. Acesta dorește ca toți membrii comunității să beneficieze de o localitate modernă și de o administrație mai performantă.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Domnule Malin Bot,mi-este mie RUSINE de LIPSA BUMULUI SIMȚ pe care-l dovediți, manipulare cu minciuni si acuze grave unor persoane care nu fac parte din nici un partid politic,nu figurează pe listele PMP!!!!!!Dvs cînd faceți asemenea declarații false si fără documentării precise,ce încercați de fapt?????Sa dezbinti poporul ROMÂN? Unde s-au pierdut cei 3ooooo de manifestanți din februarie,care este motivul,sau si aceia erau pe listele PMP!!!!!Jalnic cit ati decăzut! Acuma china dvs spuneți că va iesi diasporanin stradă si aceasta este de partea PMP a lui Cosmin Răzvan B IRSAN?????Nu mai am alte cuvinte,,,,,,ne-ați dezamăgit „”””,,PÎNĂ N-O SA VA IUBIȚI TARA NU PENTRU BANI CU CARE SINTETI PLATIT SA PROTESTATI IN PIAȚA VICTORIEI ducând de nas alți compatrioți cu papagalul dvs,nu jigniți alți PATRIOȚI care o fac din suflet si nu pentru bani!FĂRĂ UNITATE GENERALĂ NU SINT SANSE PENTRU UN VIITOR MAI BUN !!!!!!JOS PARTIDELE REPREZENTATIVE CE 27 DE ANI AU DUS TARA SPRE INVOLUȚIE SI PRIMESC IN CONTINUARE PENSII SPECIALE!!!AU DISTRUS VIITORUL ROMANILOR,IAR ROMÂNII LE PLATESC MAI DEPARTE SALARII SI PENSII! !!!!ASTA VINE DIASPORA SA CLARIFICE CU ACESTI CHIABURI!Sper sa lăsați de-o parte ORGOLIUL,sintem toți in aceeasi barcă care se scufundă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here