UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: 200 de comercianţi, cu jalba-n proţap la Primărie

0
552

UPDATE: Protestul comercianţilor din Piaţa Moldovei s-a încheiat la ora 10:00, după o oră de discuţii purtate cu reprezentanţii Primăriei. În urma negocierilor, comercianţii au primit o păsuire de cel mult o lună, timp în care atât vânzătorii cât şi autorităţile vor trebui să găsească soluţii care să ducă la intrarea în legalitate a comercianţilor.

Revenim cu un amplu material pe acest subiect dar si cu imagini din sala de sedinte a Primariei in care s-a transat problema comerciantilor din Piata Moldovei

ȘTIREA INIȚIALĂ: A început protestul comercianţilor din Piaţa Moldovei. Circa 200 de oameni au venit la Primărie, după ce au aflat că noul primar, Cristi Misăilă, vrea să desfiinţeze tarabele amplasate în petrimetrul adiacent pieţei.

La scurt timp după ce au sosit la Primărie, în număr foarte mare, comercianţii au fost invitaţi în sala de şedinţe, urmând a avea discuţii cu oficialii municipalităţii. Protestul a debutat paşnic, fără ca oamenii să scandeze ori să facă scandal. De altfel, ei sunt monitorizaţi de jandarmi.

REVENIM CU DETALII!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here