3 derbedei care abia spărseseră o școală din Adjud, prinși de un jandarm aflat în timpul liber

0

Trei minori cu vârste de 13 și 14 ani au fost prinși sâmbătă noapte de către un jandarm aflat în timpul liber la scurt timp după ce au dat o spargere la Școala Generală nr. 1 din Adjud. Indivizii au fost surprinși exact când se chinuiau să care din bunurile furate din incinta unității de învățământ.

S-a întâmplat sâmbătă  în jurul orelor 22.30 când un jandarm aflat în timpul liber a observat, pe strada Republicii din municipiul Adjud, 3 minori în timp ce transportau mai multe bunuri electronice. Având în vedere ora târzie, acest lucru i-a stârnit curiozitatea dar mai ales suspiciunea jandarmului, care i-a oprit pe cei trei și i-a luat la întrebări. Când a avut certitudinea că minorii abia dăduseră o spargere, omul a cerut sprijinul echipajului de intervenţie al Jandarmeriei Vrancea, aflat în serviciu.

În urma verificărilor efectuate de către jandarmii aflaţi în serviciu a reieşit faptul că cei trei minori se numesc U.E.F de 14 ani, R.C.C.  de 14 ani şi D.A.M. de 13 ani toţi domiciliaţi în municipiul Adjud. Asupra celor trei minori au fost găsite următoarele bunuri: 1 televizor LED marca Welington cu diagonala de 100 centimetri, 2 monitoare PC LED marca Samsung cu diagonala de 19 respectiv 21 inch, 2 camere de supraveghere video marca Seka, 1 router wireless şi un fileu pentru masa de tenis.

Fiind întrebaţi despre provenienţa bunurilor găsite asupra acestora, cei trei tineri au precizat faptul că acestea au fost sustrase din incinta Şcolii Generale nr. 1 din municipiul Adjud.

Jandarmii împreună cu cei trei tineri s-au deplasat la Şcoala Generală nr. 1 din municipiul Adjud pentru a verifica starea de fapt a celor precizate de către aceştia. Ajunşi la faţa locului jandarmii au observat cum uşa din spatele şcolii este deschisă, existând indicii temeinice că acele bunuri au fost sustrase din şcoală.

Cei trei copii problemă, suspectați de furt calificat, au fost predați Poliției.

” Pe acestă cale conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea doreşte să mulţumească colegului nostru pentru vigilenţa şi promptitudinea de care a dat dovadă, demonstrându-se încă o dată,  că meseria de jandarm este o meserie care se practică 24 de ore din 24  timp de 7 zile pe săptămână”, a transmis duminică dimineață comanda IJJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here