3 răniți într-un ACCIDENT la Vidra. Printre victime, o octogenară

0
291

accident - 3 răniți într-un ACCIDENT la Vidra. Printre victime, o octogenară

Grav accident de circulație marți seară pe DN 2 D în comuna Vidra.

Un tânăr de 22 ani din municipiul Focşani, în timp ce conducea o autoutilitară, pe fondul neatenţiei a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unui pasager, precum şi rănirea gravă a altei pasagere.

 La locul accidentului au intervenit atât polițiștii cât și pompierii.

„S-au deplasat la faţa locului două echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă care are în dotare şi accesorii pentru descarcerare. În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, au fost identificate trei persoane care prezentau politraumatisme după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în afara carosabilului. O femeie, în vârstă de 81 ani şi doi bărbaţi, unul de 49, iar celălalt de 22 ani, au fost preluaţi de echipajul de paramedici, li s-au acordat primele îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la cea mai apropiată unitate spitalicească”, susțin reprezentanții ISU Vrancea.

 Aceiași reprezentanți ai ISU Vrancea precizează că  toţi pasagerii erau conştienţi la momentul preluării, cooperanţi şi au părăsit singuri autovehiculul, nefiind necesară intervenţia pentru descarcerare. De asemenea, la locul evenimentului, pompierii au acţionat pentru decuplarea bornelor acumulatorului autovehiculului, pentru împiedicarea producerii unui incendiu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here