5 sloturi online cu jackpot populare în 2020

0
96

Sloturile cu jackpot se bucură de un succes major în rândul utilizatorilor întrucât le oferă acestora posibilitatea de a obține un câștig foarte mare față de miza inițială. Jackpot-ul poate fi progresiv, caz în care o parte mică din miza jucată de fiecare utilizator ajunge în fondul jackpot-ului, sau fix (este stabilit dinainte și se menține la același nivel).

Sloturile produse de EGT sunt din ce în ce mai populare în ultima perioadă. Astfel, fanii sloturilor cu jackpot de la EGT le pot accesa acum la Vlad Cazino, operator licențiat ONJN până în 2026. În plus, pe site-ul vladcazino.ro este disponibil chiar și un Ghid sloturi cu jackpot în care sunt trecute informații foarte interesante.

Top 5 sloturi cu jackpot

  1. 40 Super Hot

Încă de la apariție, jocul creat de EGT în august 2015 a fost un succes. Pariul minim este de 0.40 RON, iar cel maxim de 80 de RON. Cel mai căutat simbol este Scatter, care iți aduce un premiu de până la 40.000 de RON, în funcție de suma mizată. Totodată, 40 Super Hot are și 4 jackpoturi diferite. RTP-ul pentru 40 Super Hot  este de 95.81%. Jocul dispune de 40 de linii de plată, cu o structură de 5 role și 4 rânduri.

  1. Burning Hot

A fost lansat în 2015 de EGT și s-a bucurat rapid de simpatia utilizatorilor, care îl consideră ușor de înțeles și cu o grafică foarte bună. Burning Hot are un return to player de 96.45% și stă destul de bine la acest capitol. În plus, există și multiple oportunități de câștig, iar miza este ajustabilă. Cel mai mult poți miza 100 de RON, iar câștigul maxim este de 60000 RON.

  1. Flaming Hot

A apărut pe piață în 2016 și a fost creat de EGT. Flaming Hot se bucură de o grafică modernă, linii de plata și jackpot-uri multiple, are praguri multiple de pariere și funcția gamble. RTP-ul este de 95.53%, iar câștigul maxim se ridică la 400.000 RON, în condițiile în care miza maximă este de 800 RON.

  1. Rise of Ra

Lumea Egiptului Antic a fost transpusă în Rise of Ra, un joc foarte popular lansat de EGT în 2016. Rise of Ra vine cu o grafică modernă, tematică interesantă, jackpot progresiv, posibilitate de redeclanșare a specialei și dubla funcție pe care o are wild-ul. RTP-ul este de 95.97%, miza maximă de 300 RON și câștigul maxim ajunge până la 200000 de RON.

  1. Shining Crown

Un joc cu 10 linii de plată lansat de EGT în 2016. Impresionează prin grafica modernă, temă atractivă, jackpot progresiv, praguri accesibile de pariere și scatter multiplu. Are un RTP destul de bun, de 96.37%. Pariul maxim este de 200 RON, iar câștigul maxim se ridică la 100.000 RON. Este un joc în care fructele sunt tema principală, iar portocalele, prunele, cireșele și lămâile sunt cele care oferă cele mai mici câștiguri.

EGT (European Gaming Technologies) este furnizorul jocurilor de noroc de mai sus, ce a intrat în mediul online și în mediul mobil în 2014. Înființat în 2002 la Sofia, EGT a început ca producător și distribuitor de software pentru cazinourile terestre din Europa de Est, iar apoi s-a extins și în restul continentului, dar și în America de Sud, America Centrală și Asia. După intrarea în mediul online, EGT s-a bucurat de un succes tot mai mare și a ajuns să colaboreze cu peste 50 de cazinouri online licențiate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here