7 incendii stinse în ultimele 24 de ore de pompierii vrânceni!

0
56

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, 13 aprilie  – 14 aprilie, pompierii vrânceni au acționat în cazul a 20 de situații de urgență, dintre care 12 au reprezentat ajutor medical de urgență, 4 intervenții pentru stingerea incendiilor de vegetație uscată și 3 intervenții la stingerea altor incendii.

Astfel, luni, 13 aprilie, în jurul orei 13.40, pompierii militari s-au deplasat în satul Clipicești, comuna Țifești, pentru a stinge un incendiu ce amenința să cuprindă o gospodărie din localitate. La fața locului s-a acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, fiind prezentă și o ambulanță SMURD din cadrul Stației Panciu.

incendiu 3 e1586865040916 - 7 incendii stinse în ultimele 24 de ore de pompierii vrânceni!

După aproape o oră s-a reușit stingerea flăcărilor și extinderea acestora la construcțiile din apropiere. Specialiștii ISU au constatat că, cel mai probabil, focul a fost provocat de câțiva copiii în vârstă de 6 ani. Din fericire nu au existat victime, singura pagubă fiind o magazie din lemn.

În aceași zi, la ora 15.00, un alt incendiu a cuprins o clădire dezafectată din cartierul Dumbrava al orașului Panciu. Aici s-au deplasat patru echipaje cu tot atâtea autospeciale de stingere cu apă și spumă.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat atât la imobil, pe o suprafață de 350 de metri pătrați, cât și la vegetația uscată din împrejurimi. Lupta militarilor cu focul a durat mai bine de patru ore, un efort care le-a pus la încercare întreaga capacitatea de rezistență. În urma incendiului, provocat de utilizarea focului în spații deschise, au ars acoperișul clădirii și nu mai puțin de 5 hectare de vegetație uscată.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here