700 de polițiști, mobilizați în Vrancea pentru alegeri fără incidente 

0

Aproape 700 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea vor fi angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral.

Oamenii legii vor păzi secțiile de votare, vor veghea pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative precum şi aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii.

Peste 400 de poliţişti si 46 jandarmi se vor afla în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, în această perioadă.

De asemenea, dintre cele 358 de  secţii de votare constituite la nivelul judetului Vrancea, polițiștii vor asigura măsuri de pază şi protecţie la 192 de secţii, jandarmii la 97 de secții de votare, pompierii la 64 secții, iar 5 secții vor fi păzite de alte structuri MAI .

Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acţiona, conform competenţelor, 38 de poliţişti, constituiţi în 14 echipe operative.

A fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 64 de poliţişti, care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, împreună cu structurile de jandarmi, dacă situaţia operativă o va impune.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here