9 blocuri din Focșani vor fi reabilitate termic

0
220

Primăria municipiului Focșani anunță că nouă blocuri din Focșani vor fi reabilitate termic în cadrul unui proiect denumit generic „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din Municipiul Focșani. Este vorba despre nouă clădiri de locuințe din municipiu, situate pe următoarele străzi: B-dul București, nr. 17, Bl. A4, Sc. 1 și Sc. 2, strada Brăilei, nr. 7, Bl. 7, strada Brăilei, nr. 4, Bl. 10, B-dul Independenței, nr. 6, Bl. 6, B-dul Unirii, nr. 28, Bl. 28, Sc. 3, B-dul Unirii, nr. 54, Bl. 54, strada Dimitrie Cantemir, nr. 21, Bl. A, Sc. 1, strada Poienița, nr. 12, Bl. 12, Sc. 1 și Simion Bărnuțiu, nr. 2, Bl. 2, Sc. 1.

„Data limită pentru depunerea ofertelor este 11 mai 2020. Pe această cale, facem un anunț public prin care invităm toți constructorii să studieze documentația afișată pe SICAP, la secțiunea Anunț de participare simplificat, fiind așteptați să se înscrie toți cei interesați care au și capacitatea efectuării unor astfel de lucrări. De asemenea, toți focșănenii, care locuiesc în aceste 9 blocuri, trebuie să știe că depunem toate eforturile în vederea încheierii, în condițiile legii, a unor contracte care să garanteze o calitate superioară a lucrărilor de reabilitare termică a imobilelor mai sus menționate”, se arată în comunicatul Primăriei Focșani

Reabilitarea termică a blocurilor presupune următoarele lucrări principale, fără a se limita însă la acestea: izolarea termică a fațadelor (parte opacă și parte vitrată),  închiderea balcoanelor, izolarea termică a planșeului peste ultimul nivel în cazul șarpantelor și termoizolarea acoperișului tip terasă, izolarea termică a planșeului peste subsol (pentru apartamentele situate la parter), înlocuirea lifturilor, repararea acoperișurilor, refacerea finisajelor de pe casa scării, montarea/demontarea echipamente/instalaţii (spre exemplu: aer condiționat, iluminat casa scării etc.), reabilitarea instalațiilor de alimentare cu energie termică din spațiile comune și a instalațiilor de distribuție a apei reci din subsol etc.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here