GALERIE FOTO: Urmele tragediei din Colectiv, șterse cu nepăsare de autoritățile din Focșani

0

oraselul copiilor 20153 - GALERIE FOTO: Urmele tragediei din Colectiv, șterse cu nepăsare de autoritățile din Focșani

Scuarul din Piața Unirii din Focșani a fost împânzit, zilele acestea, de comercianți care se pregătesc să-și vândă marfa pe perioada în care Orășelul Copiilor va fi deschis. Tarabele cu marfa specifică sărbătorilor de iarnă au fost amenajate, comediile pentru copii pregătite numai să fie pornite, totul a fost făcut pentru a da drumul la distracție în parcul central al Focșaniului. Și celebrul patinoar a fost instalat în piațetă iar la intrarea în centrul orașului au fost puse pancarte cu „Orășelul Copiilor”. Nu a fost uitat nici bradul de Crăciun, așezat în vecinătatea Consiliului Județean Vrancea.

Cutremurător este faptul că bucuria de moment șterge cu brutalitate durerea simțită încă extrem de puternic de o țară întreagă. Dacă în urmă cu câteva zile, treptele Monumentului Eroilor din centrul orașului era plin cu omagii aduse victimelor, duminică acestea au dispărut. Reprezentanții Primăriei Focșani nu au putut fi contactați pentru a preciza dacă lucrătorii administrației locale sunt cei care au făcut curat și la ordinul cui s-a întâmplat asta.

oraselul copiilor 2015 1 - GALERIE FOTO: Urmele tragediei din Colectiv, șterse cu nepăsare de autoritățile din Focșani oraselul copiilor 2015 2 - GALERIE FOTO: Urmele tragediei din Colectiv, șterse cu nepăsare de autoritățile din Focșani oraselul copiilor 2015 4 - GALERIE FOTO: Urmele tragediei din Colectiv, șterse cu nepăsare de autoritățile din Focșani oraselul copiilor 2015 5 - GALERIE FOTO: Urmele tragediei din Colectiv, șterse cu nepăsare de autoritățile din Focșani

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here