ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI: Jurnal de Vrancea va transmite LIVE VIDEO manifestările din Focșani

0

Imaginile LIVE vor fi disponibile începând cu ora 11:30! Dacă stremingul nu funcționează REÎMPROSPĂTAȚI pagina (tasta F5)

1 decembrie focsani parada militara8 - ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI: Jurnal de Vrancea va transmite LIVE VIDEO manifestările din Focșani12:18 – Defilarea trupelor a luat sfârșit. Începând cu ora 12:30, în Parcul Central, Fanfara Militară a Garnizoanei Focșani va susține un concert. La ora 17:30 va avea loc retragerea cu torțe a militarilor vrânceni. Traseul pe care îl vor urma trupele este zona Unitățile Militare Sud – Bulevardul București-str. Maior Gh. Pastia, str. Cuza Voda, Str. Republicii, B-dul Unirii, Piața Unirii – Unitățile Militare Sud.

1 decembrie focsani parada militara4 - ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI: Jurnal de Vrancea va transmite LIVE VIDEO manifestările din Focșani

11:09 – În mai puțin de jumătate de oră vor începe manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie. În zona centrală a orașului s-au adunat peste 500 de persoane care așteaptă cel mai important moment al zilei: defilarea trupelor din Garnizoana Vrancea, care își vor expune tehnica din dotare.

parada militara piata unirii focsani - ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI: Jurnal de Vrancea va transmite LIVE VIDEO manifestările din Focșani

10:15 – Pregătirile pentru manifestările Zilei Naționale a României sunt în toi la Focșani. Tribuna de la care autoritățile județului vor lua cuvântul a fost deja amplasată pe B-dul Unirii din Focșani, în vecinătatea Consiliului Județean Vrancea.

Polițiștii de la rutieră au restricționat traficul pe B-dul Unirii, de la intersecția cu str. Ștefan cel Mare și până la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918.

1 decembrie focsani manifestari3 - ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI: Jurnal de Vrancea va transmite LIVE VIDEO manifestările din FocșaniProgram special pregătit pentru vrânceni de autoritățile județene, cu ocazia Zilei Naționale a României. Consiliul Județean Vrancea, Garnizoana Focșani, Primăria Focșani, Prefectura Vrancea, pun la cale momente specifice zilei de 1  decembrie când românii de pretutindeni își sărbătoresc ziua națională.

Site-ul Jurnal de Vrancea va transmite LIVE VIDEO manifestările din Focșani. Cele mai importante momente ale evenimentului vor putea fi urmărite în timp real.

În Focșani, manifestările vor începe la ora 11.30. Un moment mult așteptat de adulți și copii deopotrivă este parade militară. Militarii din Garnizoana Vrancea își vor expune tehnica și vor face demonstrații Drill Team, în zona Piața Unirii.

Va urma apoi, de la ora 12:30, un concert susținut de Fanfara Militară a Garnizoanei Focșani, pentru ca la orele serii, de la 17:30, să aibă loc retragerea cu torțe a militarilor vrânceni. Traseul pe care îl vor urma trupele este zona Unitățile Militare Sud – Bulevardul București-str. Maior Gh. Pasta, str. Cuza Voda, Str. Republicii, B-dul Unirii, Piața Unirii – Unitățile Militare Sud.

De asemenea, de 1 Decembrie, pentru vrânceni, autoritățile au dispus pregătirea  tradiționalelor porții de fasole cu ciolan, care nu pot lipsi de ziua națională a românilor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here