Cătălin Toma – copreședinte PNL Vrancea: „Doresc să schimb mentalitatea acestui județ”

3
1067

Proaspăt numit interimar la conducerea PNL Vrancea, Cătălin Toma, a susținut prima sa conferință de presă în calitate de copreședinte a filialei vrâncene a liberalilor. Cătălin Toma a trecut în revistă principalele obiective pe care acesta dorește să le îndeplinească din fruntea partidului. Primele gânduri au mers către locuitorii comunei Jariștea, pe care liberalul a ținut să le dea asigurări că ceea ce va face de la cârma PNL va fi benefic și lor.

„Vreau să le transmit un mesaj jăreștenilor mei. Trebuie să înțeleagă că nu îi părăsesc, și tot ceea ce fac este ca ei să aibă o comună puternică. Nu ascund faptul că vreau pentru comuna mea drumuri moderne, vreau locuri de muncă”, a spus Cătălin Toma.

Cât privesc planurile pe care edilul le are pentru județul Vrancea, Cătălin Toma a spus că declară război tuturor celor care conduc județul din anumite funcții și nu respectă legea.

„Vreau să fac lucruri frumoase pentru acest județ. Cel mai mult îmi doresc să schimb mentalitatea din Vrancea, indiferent de opinii, indiferent de atacuri la persoană, indiferent de persoanele care conduc județul. Acești oameni trebuie să înțeleagă că trebuie să respecte legea, trebuie să respecte cetățenii”, a continuat Cătălin Toma.

Întrebat dacă în perioada următoare vor fi schimbări în interiorul partidului, Cătălin Toma a spus că va purta discuții cu membrii din teritoriu, urmând ca deciziile să fie luate în cunoștință de cauză.

„Cu siguranță vor fi schimbări. Mie îmi plac foarte mult oamenii de calitate. Recunosc că la acest moment există o vreme tulbure în interiorul partidului. Pentru mine este o provocare, la fel cum este o provocare pentru toți membrii PNL Vrancea. Intenționez să am întâlniri cu fiecare dintre cei care pot lua decizii. Voi merge în teritoriu la toți acei care au făcut tot posibilul să aducă voturi pentru PNL. Abia apoi putem să discutăm despre schimbări, care vor fi făcute înspre binele partidului.”

Principalul obiectiv pe care Cătălin Toma trebuie să-l realizeze sunt alegerile locale de anul viitor. Toma speră ca filiala vrânceană să obțină o victorie.

„Avem în plan organizarea alegerilor locale. Este cel mai greu și cel mai important test pe care trebuie să-l treacă acest partid și în perioada următoare vor fi discuții și cu cei din fostul PDL, pentru ca împreună să găsim o soluție. Alegerile locale trebuie să ne găsească cu un singur președinte, cu o singură conducere și cu un singur țel: câștigarea alegerilor,” a mai declarat Cătălin Toma.

Cătălin Toma a fost numit copreședinte al PNL Vrancea, în cursul zilei de joi, după ce deputatul de Vrancea Nini Săpunaru a demisionat din această funcție. Cătălin Toma are 38 de ani, este primarul comunei Jariștea la al doilea mandat.

Loading...

3 COMENTARII

  1. in cei doi ani de mandat ce realizari are ca primar in Jaristea ? ce pregatire are ? dupa ce raspunde la intrebari sa vedem daca poate reprezenta PNL VRANCEA.

    • E profesor si banuiesc ca are mai multe realizari decat tine. Pe toate planurile. Dar cumva este de la Securitate, mai Rodica? Ca tonul tau cam asa pare.

  2. Mi-ar place ca acest articol sa aibe continuitate, sa se si realizeze cele afirmate, si chiar sa se respcte legea asa cum o fac toti cetatenii netinuti in palma stiu eu de cine si ce! Ceea ce inseamna respect fata de cetatean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here