VIDEO: Jurnalista Iuliana Gătej, condusă pe ULTIMUL DRUM

0

Tristețe copleșitoare a fost astăzi în viața celor care au cunoscut-o pe Iuliana Gătej, jurnalista care a sfârșit într-un groaznic accident de circulație. „Fluturica”, așa cu era ea alintată, a fost condusă pe ultimul drum, la înmormântare fiind prezenți, pe lângă familia sa, numeroși colegi din mass-media, dar și oameni simpli care au venit să-i aducă un ultim omagiu.

La numai 30 de ani, aflată în plină carieră, firul vieții s-a întrerupt brusc pentru ea lăsând în urmă o familie îndurerată și o redacție mai săracă. Ceremonia de înmormântare a avut loc la Biserica Săpunari din Focșani. Încă de dimineaţă, toţi cei care au cunoscut-o şi au iubit-o s-au adunat pentru a-şi lua la revedere pentru totdeauna.

Iuliana Gătej se va odihni pe vecie în cimitirul din Focșani, orașul ei natal, către care se îndrepta, joi. În această ultimă zi a săptămânii, către Focșani au pornit, îndurerați și mulți dintre actualii și foștii ei colegi de redacție, care au vrut să o petreacă pe ultimul ei drum, să îi aducă flori și să-i lumineze calea, aprinzând lumânări în memoria ei.

Jurnalista plecase din București, în Ajun de Crăciun, nerăbdătoare să-și reîntâlnească familia. Pregătise pentru fiecare dintre ei un cadou de Crăciun. Din nefericire, tânăra jurnalistă, șefă a Secției Social de la Antena 1, nu a mai ajuns să îi revadă pe cei dragi. Și nu îi va mai vedea, din păcate, niciodată.

Mașina, la volanul căreia se afla a ieșit de pe carosabil și s-a lovit violent de un copac. Leziunile suferite de Iuliana au fost atât de grave, încât i-au provocat decesul pe loc.

Au rămas în urmă, distruși de durere, parinții, rudele, actualii și foștii colegi de breaslă, cărora le este foarte greu să accepte că Iuliana Gătej nu mai este printre ei, decât în fotografii, imagini video și gânduri frumoase.

Dumnezeu să o ierte!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here