Aproape 400 de polițiști mobilizați în Vrancea pentru sărbători liniștite

0

Mobilizare impresionantă a forțelor de ordine din județ pentru ca vrîncenii să aibă parte de sărbători liniștite.  În total, peste 370 de polițiști vor veghea pe străzi de Anul Nou.

„Peste 130  de poliţişti vor acționa suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a intervini atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, 96 sunt poliţişti de ordine publică, 26 de poliţişti de la rutieră şi peste 30 de la celelalte structuri, respectiv: poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.

DSC 0040 - Aproape 400 de polițiști mobilizați în Vrancea pentru sărbători liniștite

Cu prilejul Revelionului, se vor desfăşura 2 manifestări publice de amploare (concerte, spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă), la nivel local, în municipiul Focşani şi in oraşul Panciu, la care sunt aşteptate să participe aproximativ 1200 de persoane.

Poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică în locurile în care se vor organiza manifestările specifice sărbătorilor de iarnă, fiind pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi, totodată, să intervină atunci când situaţia o va impune.

În această perioadă, Poliţia Rutieră va acţiona pe întreaga reţea de drumuri, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice. Vor fi folosite 6 aparate radar, în vederea prevenirii excesului de viteză.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here