A găsit o cârcă de bani și i-a predat Poliției. Vezi cine a făcut asta!

0
281

portofel cu bani  - A găsit o cârcă de bani și i-a predat Poliției. Vezi cine a făcut asta!

Un bărbat din Focșani a găsit pe terasa unui bar din municipiu un portofel în care se afla o sumă importantă de bani, dar erau și carduri și documente. Omul nu s-a gândit nici o secundă să-și însușească ce nu este lui și a predat bunul Poliției.

Bărbatul a găsit portofelul plini cu bani pe terasa unui bar din Focșani. În portofel se aflau suma de 1300 de euro și 800 de lei, numeroase carduri și acte ce-i aparțineau unui cetățean sirian, cu rezidență în comuna Vînători.

” M. Vasile a sesizat Poliţia municipiului  Focşani cu privire la faptul că a găsit un portmoneu în timp ce se afla pe terasa unui bar din mun. Focşani. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică, căruia M. Vasile i-a predat portofelul găsit, în care se afla suma de 1300 Euro şi 800 lei, precum şi mai multe acte de identitate, carduri şi alte documente pe numele unui cetăţean sirian, cu rezidenţă în comuna Vânători, jud. Vrancea. Portomenul cu suma de bani şi celelalte documente au fost înmânate titularului de către poliţişti. „, a declarat joi Cătălina Murariu de la IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here