Absolvent al CNU Focșani, premiul Gopo pentru cel mai bun actor într-un rol principal

0
366

Ieri, cu o întârziere de câteva luni din cauza pandemiei de coronavirus, a avut loc cea de-a 14-a ediție a Galei Premiilor Gopo la Verde Stop Arena, în cadrul căreia au fost premiate cele mai bune producții și artiști. Unul dintre laureații de aseară este chiar un absolvent al Colegiului Național „Unirea” Focșani, Iulian Postelnicu. Acesta a fost desemnat cel mai bun actor într-un rol principal, pentru interpretarea lui Vali din filmul „Arest”. Alte nominalizări pentru cel mai bun actor într-un rol principal au fost Gheorghe Visu (Heidi), Mihai Smarandache (Parking), Radu Botar (Cardinalul) și Răzvan Vasilescu (MO).

Iulian Postelnicu este absolvent al secției Actorie a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” București, clasa profesorului Dem Rădulescu, promoția 2002. Iulian Postelnicu nu este doar actor, ci și scenarist, cele mai cunoscute producții fiind serialele TV Las Fierbinți sau Mondenii și Tanti Florica. Deși este primul premiu obținut ieri la Gopo de Iulian Postelnicu, acesta a mai fost nominalizat în trecut la categoria cel mai bun actor în rol secundar din „Un etaj mai jos” (2015).

Marele câștigător al trofeului Gopo pentru cel mai bun film este „La Gomera”. Filmul și-a adjudecat 9 trofee din cele 13 nominalizări – cel mai bun film, cea mai bună regie, cel mai bun scenariu, cel mai bun montaj, cea mai bună imagine, cel mai bun actor într-un rol secundar, cea mai bună actriță într-un rol secundar, cel mai bun sunet și cele mai bune decoruri. Gala va fi retransmisă miercuri de Pro Cinema, de la ora 22.15. Mai multe informații, aici.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here