Acestea sunt casele de pariuri online la care mizează românii

0
72

Românii pot paria legal la 21 de agenții de pariuri sportive online. Această industrie s-a tot dezvoltat de la „momentul 0”, care a avut loc în toamna anului 2015, până în prezent. Fiecare operator are atuurile lui, pentru că altfel nu ar rezista pe piață, însă există un Top 5 care atrage cea mai mare parte a jucătorilor din țara noastră.

Între operatorul de pe locul 5 și cel de pe primul loc în topul popularității este o „distanță” de 7.000 de opțiuni, deloc mare, raportat la numărul total de voturi. Cele mai bune case de pariuri online, potrivit voturilor de pe site-ul comunității pariorilor online din România, sunt cele care au platformă de streaming video live. Acesta ar fi un prim numitor comun între cele cinci agenții de pe o listă care creionează „portretul robot” al agențiilor de pariuri online la care mizează românii. Iată principalele trăsături:

 1. Prezintă încredere

Acești operatori au vechime pe piața internațională, reunind milioane de jucători în alte țări. Un alt semn că prezintă încredere e reprezentat de parteneriatele dintre ei și ligi, federații sau cluburi de fotbal de top din România, precum FCSB, CFR, Dinamo, U Craiova.

 1. Ofertă de pariuri sportive foarte bogatăFaze din Fotbal 2 - Acestea sunt casele de pariuri online la care mizează româniiOferta de pariuri sportive este bogată atât pe verticală (număr de sporturi și de competiții pe care se poate paria), cât și pe orizontală (numărul de opțiuni de pariere pentru fiecare eveniment sportiv în parte). Românii apreciază agențiile online care au multe opțiuni de pariere pe competițiile domestice (una dintre ele are peste 200 de tipuri de pariuri pe fiecare meci din primul eșalon).
  1. Printre cele mai mari cote de pe piață

  În general, când vrei să vezi ce operator are cele mai mari cote, recomandarea specialiștilor este să faci un tabel în care treci cotele de la aceleași evenimente oferite de cele cinci agenții de pariuri sportive care sunt în topul menționat.

  1. Platformă super de pariuri liveFaze din Fotbal 3 - Acestea sunt casele de pariuri online la care mizează româniiFoarte mulți pariori care joacă online preferă pariurile live, pentru plusul important de adrenalină. Este de la sine înțeles că sunt populare casele de pariuri online care au platforme performante de „live”, de la ofertă până la promptitudinea cu care îți intră banii în cont după deciderea unui pariu. În cazul acestor operatori vorbim de un interval de ordinul secundelor.
   1. Pachet de bun venit atractiv, plus oferte ocazionale

   Agențiile de top au și pachete de bun venit de top. Cu alte cuvinte, clienții noi primesc fonduri suplimentare consistente, pe care le pot transforma în bani reali prin realizarea unor condiții de rulaj „umane”. Nu sunt de neglijat nici oferte ocazionale destinate clienților deja existenți.

   1. Aplicații performante pentru pariuri mobileFaze din Fotbal 4 - Acestea sunt casele de pariuri online la care mizează româniiTrăim într-o lume în continuă mișcare, în care pariurile plasate de pe dispozitive mobile sunt tot mai numeroase. Pentru a rămâne între cele mai bune, agențiile importante au lansat aplicații de pariuri mobile atât pentru Android, cât și pentru iOS. Oricum, și site-urile sunt bine optimizate. Cine are un telefon mai vechi, depășit de tehnologia în care este realizată aplicația, poate paria direct din browser.
    1. Distracție la puterea a doua

    La aceste case joacă și amatorii de cazino online, platformele specializate propunând sute de jocuri de tip „slot machine”, camere de poker, cazino live ș.a.m.d. Experiența trăită într-un cazino online se apropie tot mai mult de una dintr-un cazino terestru, în condițiile unui confort evident superior.

    Nu în ultimul rând, agențiile de pariuri sportive online de top au platforme stabile și staff-uri numeroase, în care i-au adus pe cei mai mari specialiști în domeniu. De aceea, orice problemă se rezolvă într-un timp foarte scurt. Vorbim despre o industrie de miliarde de euro și nu poate fi lăsat nimic la voia întâmplării.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here