Adio locul 1: CSU Galaţi – CSM Focşani 3-1, vrâncencele vor încheia sezonul regulat abia pe locul 3!

0
258

Un meci cât un campionat! Cam aşa s-ar fi putut rezuma duelul dintre CSU Galaţi şi CSM Focşani, programat sâmbătă după-amiază, în Sala Siderurgistul, în penultima etapă a sezonului regulat din Divizia A 2 de volei feminin. După înfrângerea din tur, de la Focşani, gălăţencele şi-au dorit foarte mult să-şi ia revanşa, dar şi să termine prima parte a campionatului pe primul loc şi, implicit, să-şi simplifice misiunea pe mai departe. Orgoliile au fost mari, aşa cum de altfel au fost mai toate duelurile directe dintre cele două echipe.

Echipa gălăţeană a început tare de tot partida: 5-1, 8-4, 13-9, 13-11, dar mai apoi gazdele nu au putut opri seria incredibilă a Mihaelei Tașkiran, iar focșănencele au trecut în avantaj, scor 13-16. CSU a revenit însă la conducere: 18-16, 19-17, 20-19, 23-22, dar focşănencele au mai forţat o dată şi au încheiat primul set în avantaj, 26-24. Ceva s-a rupt însă în jocul CSM-ului, care a cedat total iniţiativa gazdelor.

Din setul 2, pe teren a existat practic o singură echipă, cea gălățeană care a zburdat pur şi simplu, a bombardat terenul CSM-ului rămas fără replică, serviciul a funcționat fără greșeală, iar următoarele 3 acte au venit aproape de la sine: 25-18, 25-13 şi 25-16. În urma victoriei de sâmbătă, CSU Galați și-a acontat fotoliul de lider în serie cu o etapă înaintea finalului sezonului regulat, în timp ce focșănencele vor termina sezonul regulat pe locul al 3-lea în serie şi vor întâlni, într-o primă etapă a play-off-ului, în două partide, pe Top Volei Constanța. Până atunci însă, sâmbătă, în Sala Polivalentă, în ultimul meci din prima parte a campionatului, CSM Focșani va juca cu CFT Mihai I București.

CSM Focșani 2007: Mihaela Taşkiran, Adina Samoilă-Sava, Andreea Buzilă, Monica Stoica, Diana Georgescu, Andreea Matei, Daria Goriaeva, Alexandra Ciucă, Delia Lăzăroiu, Mălina Zwiru, Camelia Lăzăroiu, Mihaela Cîrlan. Antrenor: Marian Rădulescu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here