Advertorial: Înainte de a paria online la Betstars citește cu atenție aici

0
169

Înainte de a juca primele tale pariuri online la Betstars, trebuie să știi neapărat câteva lucruri despre acest operator. Betstars este casa de pariuri sportive a celei mai mari platforme de poker online din lume – Pokerstars. Deși este la început de drum pe acest segment, echipa care se află în spatele acestei agenții a făcut progrese substanțiale în primul său an, aducând platforma de pariuri online la un nivel competitiv.

Citește asta înainte de revendica bonusul de bun-venit

Dacă ai cont la Pokerstars, nu înseamnă că nu vei primi bonusul de bun venit la pariuri – așa că poți să stai liniștit în acest sens și să beneficiezi de ofertele speciale folosind același cont.

Atenție însă la calculatorul și adresa de IP de pe care accesezi pachetul de bun venit. Operatorul și-a rezervat dreptul de a retrage bonusul în orice moment, fără să dea vreo explicație, tocmai din cauză că au existat pariori care au încercat să profite de bonus folosind identitățile celor din familie, ale vecinilor, colegilor și așa mai departe – de altfel, la fel cum se întâmplă și în cazul celorlalte case de pariuri sportive online.

Dacă altcineva folosește Pokerstars de pe același PC sau IP te poți trezi cu bonusul retras fără să ai neapărat vreo vină!

PariuriX JurnaldeVrancea 2 - Advertorial: Înainte de a paria online la Betstars citește cu atenție aici

Dacă ne gândim la majoritatea operatorilor care migrează din offline spre online sau a celor pur și simplu noi, care debutează în această industrie, ne așteptăm la foarte multe lipsuri și probleme. Însă Betstars este una dintre excepțiile de la regulă. Atât de pe computer, cât și de pe telefon, se poate naviga extrem de rapid și ușor prin meniuri și pagini.

Accesând oferta dedicată fotbalului românesc, am găsit imediat sub partidele listate clasamentul din Liga 1. Apoi, am intrat pe pagina meciului Viitorul – Concordia Chiajna, unde am găsit o serie de date extrem de interesante, cum ar fi probabilitatea fiecărui rezultat 1X2, cele mai probabile scoruri finale, media de goluri primite și încasate de fiecare dintre cele două formații dar și intervalele de timp în care echipele s-au confruntat cu modificări pe tabela de marcaj:

PariuriX JurnaldeVrancea 3 - Advertorial: Înainte de a paria online la Betstars citește cu atenție aici

Un alt aspect interesant mi s-a părut faptul că platforma îmi spunea pe ce post de TV pot vedea meciul în România.

Cât de bună este oferta?

Nu este nici cea mai bună, dar nici cea mai rea. Spre exemplu, o primă observație ar fi lipsa handicapurilor asiatice, însă am observat acest minus și la alți operatori de seamă.

În ceea ce privește cotele, diferențele nu sunt prea mari între Betstars și cele mai populare case de pariuri din România. Bineînțeles, marja de câștig a operatorului diferă mult în funcție de sport, ligă și alți factori, însă am comparat un meci din Liga 1 pentru a vă da un exemplu concret. Am ales partida Viitorul – Concordia Chiajna, iată cotele găsite:

  • Unibet: 1.50, 3.90, 6.50 – Payout 92.86 %
  • Betano: 1.50, 4.15, 7.25 – Payout 95.64%
  • Betstars: 1.50, 6.50, 3.80 – Payout 92.28 %

După cum se poate observa, Betstars este acolo, aproape de cele mai populare nume din online. La capitolul opțiunilor de pariuri disponibile însă, gigantul din Poker mai are de lucrat. Betstars oferă numai 40 de tipuri de pariu pentru acest meci, la care Unibet furnizează 98 de variante, iar Betano se ridică la 172.

Platforma de pariuri live este foarte bine optimizată și rapidă, însă în această secțiune găsim foarte puține evenimente, în comparație cu cele mai mari case din online. Însă având o bază solidă, este foarte probabil ca în viitorul apropiat oferta să se îmbogățească substanțial.

Merită să joci la acest operator?

Dacă ești la început cu pariurile, chiar merită să joci la acest operator, care îți oferă câteva promoții interesante, dedicate în special minimalizării pierderilor – iar acest lucru este esențial pentru un parior care nu și-a găsit încă o formulă de joc câștigătoare.

Dacă ai nevoie și de puțină inspirație, ai face bine să înveți cum gândesc cei mai buni, răsfoindu-le atât ponturile cât și analizele. Află acum care sunt cele mai pariate pronosticuri ale tipsterilor de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de profil din România.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here