ADVERTORIAL: Pariurile online, o variantă comodă pentru cei care vor să facă un ban în plus

0
478

Fiecare dintre noi ne dorim sa castigam mai bine, in special atunci cand salariul nu ne ajunge decat sa ne platim datoriile si sa ne asiguram existenta de la o zi la alta. Nu este insa nimic gresit in a visa la vacanta, la o masina sau la o casa mai buna sau, mai simplu, un venit mai mare pentru a ne realiza hobby-urile si pasiunile. Asadar, ii putem condamna pe cei care isi doresc mai mult si pentru asta apeleaza la jocurile de noroc?

In mod cert nu, atat timp cat o fac intr-un mod legal si responsabil. Iar in Romania, cele mai raspandite jocuri de noroc sunt pariurile, offline sau mai nou online. Iar datele arata ca exista sute de mii de romani, barbati si femei (este adevarat, doamnele si domnisoarele intr-o mai mica masura) care joaca si o parte din ei reusesc, probabil, sa si castige. In concluzie, multi transforma pariurile intr-un venit mai sigur, dar cu toate acestea, ele nu reprezinta calea spre imbogatire. Castigurile din pariuri ofera o mai buna stabilitate, dar este imposibil sa dai marea lovitura pentru ca sansele sunt unele astronomic de mici.

Pariurile sportive nu sunt atat de periculoase pe cum se crede, dar necesita atentie

In societatea actuala aproape ca exista un stigmat cu privire la pariuri, chiar daca lumea a inceput sa fie mult mai expusa la ele prin reclame online sau de pe strada. Cu toate acestea, gandurile negative inca persista si multi pariori nu sunt priviti cu ochi buni. De aceea, comunitatile de pariuri incearca de cativa ani sa schimbe viziunea asupra pariurilor si sa le prezinte ca fiind o pasiune din care se poate castiga, dar care trebuie practicata in mod responsabil.

Pe de-o parte, un expert in pariuri poate sa castige fara probleme si cateva sute de lei pe saptamana, dar pe de cealalta parte o persoana care joaca fara sa se intereseze poate sa si piarda o astfel de suma. Iar dintre acestia majoritatea renunta, in timp ce unii devin dependenti. Si asa se ajunge la problema reala, de care toata lumea este interesata. Totusi, dependenta de pariuri este rara si nu trebuie sa fie generalizata, dar nici trecuta cu vederea. Cum insa beneficiile jucatului pot sa intreaca riscurile, este mai bine ca deocamdata sa ne concentram pe acestea si sa aratam ca se poate castiga constant si chiar destul de bine din pariurile sportive.

Case de pariuri sportive online, solutie mai eficienta pentru castiguri mai mari

Mediul online a schimbat fata multor industrii si cea a pariurilor este doar una dintre ele. Daca in urma cu cativa ani nu exista decat posibilitatea de  a juca offline, la o agentie stradala (si nici acestea nu erau la fel de multe precum sunt acum), in prezent majoritatea pariorilor isi desfasoara aceasta activitate in online, un mediu mai intim si mai comod, in cazul caruia nici nu trebuie sa plece de acasa (iar cand o fac, pot sa apeleze la ajutorul dispozitivelor mobile pentru a ramane conectati). Trecerea a fost insa una mai greoaie, asa ca agentiile online au trebuit sa vina cu tot felul de oferte mai bune, iar o buna parte dintre acestea s-au pastrat pana in ziua de astazi.

Si de aceea pariurile online par sa fie mai avantajoase, cel putin pentru cei care stiu cum sa foloseasca un calculator. Iar cum cei mai multi pariori sunt persoane tinere, cu varste de sub 40 de ani, nici nu se pune problema de altceva.

In esenta, pariurile pe Internet nu difera foarte mult de cele din agentiile clasice, sistemul fiind in mare acelasi. Totusi, la nivel de detalii pot sa fie identificate unele diferente, care plaseaza pariurile online pe un loc superior. Cea mai importanta este aceea ca in mediul online se poate paria live, la orice ora. Asta inseamna ca pe parcursul unui meci cotele variaza si daca ai suficienta rabdare poti plasa un pariu si la jumatatea evenimentului sau chiar mai tarziu, atunci cand rezultatul este unul mai sigur. Sistemele informatice folosite se updateaza la secunda, asa ca vei fi intotdeauna informat in legatura cu scorul. Mai mult de atat, agentiile bune au si o consola live in care pot sa fie vizionate meciurile, gratuit de catre utilizatori. In final, un alt avantaj important al caselor de pariuri sportive online care ofera posibilitatea de a se paria live este ca la ele se poate juca la orice ora, deci se poate paria in timp real si pe competitii de pe alte continente, care la noi se desfasoara noaptea (perioada in care agentiile stradale sunt inchise).

Bonusurile pentru inscriere dar si pentru jocul de pe mobil sau tableta

Fiind varianta mai noua pe piata, agentiile online au fost nevoite sa vina cu ceva nou prin care sa atraga un numar cat mai mare de clienti. Asa ca au adus in discutie bonusurile pentru cei care isi deschid un cont la ei. Bonusuri exista totusi si la casele offline, dar valoarea acestora este mult sub a celor din online. Orice persoana care isi deschide cont la agentii bune, precum Unibet, Sportingbet, Netbet sau Betfair primeste o parte din suma investita inapoi, sub forma unui pariu sigur. Acesti bani pot sa fie folositi oricand si daca sunt pierduti, ei se pot intoarce de cateva ori inapoi la jucator. In plus, pentru cei care sunt membri ai unei comunitati online, asa cum este PariuriX.com, bonusurile sunt unele chiar mai importante, putand sa ajunga si pana la intreaga suma de deschidere.

Apoi, pentru ca traim in secolul XXI, agentiile online au bonusuri si pentru cei care decid sa joace de pe mobil sau tableta, acestea avand, de cele mai multe ori tot forma unui pariu fara risc de o anumita suma.

Biletul zilei la fotbal, o sansa in plus de a castiga pentru experti si un ajutor pentru novici

Pentru cei interesati sa isi demonstreze cunostintele si sa ii ajute si pe altii in acelasi timp, PariuriX.com are un concurs intitulat “Biletul zilei la fotbal”. Astfel, utilizatorii site-ului isi pot posta zilnic biletele la pariuri si asa au sansa de a castiga premii, adica diverse bonusuri la agentiile colaboratoare.

In primul rand, este un sistem atractiv pentru ca propune niste castiguri in plus, de care oricine se poate bucura (mai ales cum inscrierea este gratuita pentru toata lumea). Apoi, acest sistem accentueaza si mai mult ideea de comunitate, din care toata lumea are ceva de invatat. Este cunoscut faptul ca pariurile se deprind in timp si ca succesul depinde mult de strategia folosita. Si daca la inceput este mai greu, asa ai sansa de a invata de la cei mai vechi, atat urmand biletele pe care ei le propun cat si ponturile oferite de comunitate in fiecare zi pentru cele mai importante evenimente sportive.

Desi aplicand astfel de strategii si preferand agentiile online in locul celor offline sansele de a castiga cresc, nimic nu garanteaza castigul. In cadrul unui meci sunt foarte multi factori implicati si nimeni nu ii poate cunoaste si controla pe toti. De aceea este nevoie sa se parieze cu mare responsabilitate si niciodata cu bani necesari in alte parti, pentru ca in acest mod se submineaza chiar rolul pariurilor, acela de a reprezenta un ajutor in plus si nu o activitate care consuma din resursele personale sau din cele ale familiei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here