Aflați în afara orelor de serviciu, trei pompieri vrânceni au salvat viața unui adolescent rănit în urma unui accident de circulație!

0
128

Trei pompieri din cadrul Secției Adjud, plutonierul adjutant Florin Pascar, plutonierul major Marius Săndulache și plutonierul major Ionuț Corneliu, au reușit să salveze viața unui adolescent, rănit în urma unui accident de circulație, în urma unei acțiuni rapide și eficiente. Astăzi dimineață, în jurul orei 08.30, cei trei salvatori ieșiseră din tură și se îndreptau spre Focșani atunci când, pe raza localității Haret, au observat un autoturism ieșit în afara părții carosabile. Imediat și-au dat seama că este ceva în neregulă, au oprit mașinile și s-au dus să verifice ce se întâmplase. Spre surpriza lor, cam la 20 de metri de mașină, un tânăr stătea întins la marginea drumului. Pompierii au constatat că, deși conștient, băiatul prezenta mai multe leziuni la nivelul membrelor și un traumatism cranio-cerebral. Pompierii și-au dat seama că nu este timp depierdut și i-au acordat imediat primul ajutor. Florin Pascar, comandant de echipaj pe SMURD, l-a pansat la cap în timp ce ceilalți doi pompieri i-au dezinfectat rănile de la mâini și picioare. „Între timp la locul intervenției au mai oprit alți trei colegi, printre care și plutonierul major Butuc Cristi, care a deconectat bornele autoturismului pentru a evita apariția altor pericole în eventualitatea în care existau scurgeri de combustibil. Ulterior, adolescentul a fost preluat și transportat la spital de un echipaj SAJ. Felicitări colegilor pentru promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovadă! Am demonstrat și de această dată că, indiferent de împrejurările în care ne aflăm, rămânem o echipă și acționăm ca atare, realizând lucruri extraordinare!”, se arată într-un comunicat al ISU Vrancea.

salvatori isu accident 2 - Aflați în afara orelor de serviciu, trei pompieri vrânceni au salvat viața unui adolescent rănit în urma unui accident de circulație!

salvatori isu vrancea 1 - Aflați în afara orelor de serviciu, trei pompieri vrânceni au salvat viața unui adolescent rănit în urma unui accident de circulație!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here