Ajutorul șefului de post din Tătăranu, Elena Cernica, în lupta pentru like-uri. Crezi că merită să câștige concursul?

3
6230

Elena Cernica, ajutor șef de post la Tătăranu, a intrat în lupta pentru like-uri pe facebook. Este vorba despre acțiunea inedită a Ministerului Afacerilor Interne care a lansat invitația angajatelor de a se înscrie la un concurs la finalul căruia cea mai apreciată dintre reprezentantele sexului frumos va fi pe prima pagină a unei reviste de profil.

Mai exact, câștigătoarea concursului va apărea pe coperta paginii de pe rețeaua de socializare a Ministerului, în perioada 1-8 martie, dar și pe coperta revistei „Pentru Patrie”.

Până acum, în competiție s-au înscris angajate din Poliția Română, Jandarmerie, Poliția de Frontieră, Inspectoratul pentru Situații de Urgență sau de la alte structuri ale MAI. Fotografiile sunt publicate în fiecare zi, până pe data de 27 februarie, se arată în anunțul publicat pe contul de Facebook al MAI.

O puteți ajuta pe vrânceanca Elena Cernica să obțină titlul de cea mai frumoasă polițistă cu un vot pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Loading...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here