Alegeri parțiale – Jariștea a ales! Numărătoare paralelă: Ciprian Marius Grama este noul primar al comunei

0

UPDATE: Marius Ciprian Grama a strâns un număr de 1061 de voturi, ceea ce înseamnă un procent de 57% din totalul voturilor valabil exprimate. Social democratul Lucian Bolovan a obținut un scor de 37% (694 voturi), în timp ce, pe Iuliana Hainăroșie (PMP) au votat-o 6% (118 voturi) din cei prezenți la urne.

Marius Ciprian-Grama a fost ales, duminică, în funcția de primar al comunei Jariștea. În localitate au avut loc alegeri parțiale pentru desemnarea primarului, iar Marius Ciprian Grama a reușit să obțină un mandat de primar cu un scor de peste 50%.

În lupta electorală s-au înscris 3 candidați: Marius Ciprian Grama de la PNL, Lucian Bolovan de la PSD și Iuliana Hainăroșie de la PMP.

În comuna Jariștea au fost amenajate 5 secții de votare. La urne au fost așteptați de-a lungul zilei de duminică 3397 de persoane cu drept de vot. Până la ora 21.00, când s-au închis secțiile de votare, 1902 persoane își exercitaseră dreptul la vot, rezultând o prezență la urne de 55,99%.

Din totalul alegătorilor care au votat duminică, 152 de persoane au votat pe liste suplimentare, iar în 30 de cazuri a fost solicitată urna mobilă. Din luna decembrie, comuna Jariștea a fost condusă interimar de viceprimarul localității. Acesta a preluat atribuțiile de primar de la alesul jăriștenilor din iunie 2016, Cătălin Toma, care a renunțat la mandatul de primar pentru cel de senator, obținut în urma alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.