Amenzi și avertismente de la pompieri pentru patronii cluburilor din Vrancea

0
140
ISU a derulat, timp de o lună, o serie de acțiuni de verificare a unor obiective frecventate de un număr mare de oameni, din categoria cluburi, baruri și discoteci.

Pompierii au efectuat 16 controale, în urma cărora inspectorii de prevenire au identificat 70 de neconformități, dintre care 12 au fost remediate pe timpul verificărilor. Potrivit reprezentanților ISU Vrancea, Neregulile constatate în teren au fost sancționate cu 46 de avertismente scrise și 15 amenzi contravenționale, în cuantum de 18.500 lei.

“Din totalul locațiilor verificate în această perioadă, au fost identificate 3 obiective din categoria cluburi, baruri și discoteci, care funcționau fără autorizație de securitate la incendiu. În urma controalelor, nu au fost constatate încălcări grave privind securitatea la incendii, sens în care nu s-a impus aplicarea sancțiunii complementare de oprire a funcționării”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

Pompierii vor intensifica acțiunile de prevenire în perioada următoare și se va asigura prezența echipajelor de intervenție la evenimentele de amploare, în care sunt așteptați un număr mare de cetățeni, pentru realizarea rapidă a unor dispozitive operative în cazul apariției unor situații de urgență.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here