ANGAJĂRI la Serviciul Județean de Poliție Transporturi Feroviare Vrancea. Vezi ce se caută!

1
775

Secția Regională de Poliție Transporturi Galați anunță că face angajări în teritoriu, inclusiv în serviciile aflate în subordine din județul Vrancea.

Astfel, sunt scoase la concurs 2 posturi ajutor şef post la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Adjud din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Vrancea și un post ajutor şef post la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Focşani din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Vrancea.

De asemenea, este pus la bătaie un post ajutor şef post la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Mărăşeşti din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Vrancea.

Angajările  care urmăresc reducerea deficitului de personal cu care se confruntă Regionala de Poliție Transporturi Galați sunt din sursă externă.

Detalii pot fi obținute de aici: https://gl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/concurs-de-incadrare-directa-agenti-de-politie-in-vederea-reducerii-deficitului-de-personal-la-sectia-regionala-de-politie-transporturi-galati-sursa-externa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here