Angajații din Sănătate vor salarii mai mari de la 1 septembrie. Dacă nu le vor obține, vor declanșa proteste

0

Angajații din Sănătate vor salarii mai mari cu 10 la sută începând cu data de 1 septembrie. Liderii organizaţiilor judeţene Sanitas au mandatat Biroul Executiv să negocieze cu reprezentanţii Guvernului acordarea  creşterii salariale de minimum 10 procente din salariul de bază pentru toţi angajaţii din sănătate.

„În urma discuţiilor care au durat mai bine de trei ore, luând în considerare tergiversarea finalizării acestor negocieri şi rezultatul incert de la acest moment, liderii organizaţiilor judeţene Sanitas au mandatat Biroul Executiv să negocieze cu reprezentanţii Guvernului acordarea unei creşteri salariale de minimum 10% din salariul de bază tuturor lucrărilor din sănătate, începând cu 1 septembrie 2015”, se arată într-un comunicat de presă.

Sindicaliştii Sanitas spun că, dacă în perioada imediat următoare nu vor fi găsite soluţii la problemele semnalate în mod repetat, iar negocierile cu privire la creşterile salariale vor eşua, va fi declanşat şi un amplu program de acţiuni sindicale revendicative.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here