Animalele care vor fi eliberate din Centrul de Reabilitare de la Petrești vor fi monitorizate cu dispozitive moderne de urmărire

0
134

Mai multe animale și păsări care s-au aflat în grija specialiștilor voluntari de la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice – ACDB de la Petrești vor fi eliberate, în perioada următoare, în mediul lor natural. Asta nu înseamnă însă că celor care au avut grijă de ele nu le va mai păsa. Dimpotrivă, specialiștii vor observa animalele și păsările eliberate îndeaproape, pentru a fi siguri că acestea se vor adapta fără probleme în mediul lor natural.

“Un aspect esențial în stabilirea ratei de succes a eforturilor noastre este monitorizarea pacienților după eliberarea în natură, de aceea, cu sprijinul Dr. Reddy’s (collare pentru râși) și Telekom Romania (dispozitive pentru păsări și căprioare), putem urmări animalele eliberate, interveni în caz de necesitate și, în același timp, obținem informații importante despre comportamentul acestora”, au scris reprezentanții ACDB pe Facebook.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here