APEL UMANITAR: O fetiță de 7 ani din Focșani are nevoie de ajutor!

5
14772
O fetiță de 7 ani din Focșani, care în aceste zile este internată la un spital din Iași, are mare nevoie de sprijin.
Ea suferă de mai multe boli, pe care părinții încearcă să i le țină cât de cât sub control cu ajutorul unei formule de lapte praf care se găsește foarte greu și este foarte scump. Fetița are nevoie de câte 10 cutii de lapte praf în fiecare lună. Disperați, părinții au lansat un apel pe Facebook, în speranța că vor fi ajutați:
“Bună ziua, mă numesc Denisa, am 7 anișori și am nevoie urgentă de lapte praf special.  Sufăr de boala Crohn, boală celiacă, boală inflamatorie intestinală și deficit imun iar, deși țin regim alimentar strict, boala recidivează frecvent și doar un lapte praf special Modulen, recomandat de medici in această boală mă ține pe linia de plutire, pe lângă tratamentul zilnic cu Salofalk.
Din nefericire, multă vreme și de multe ori stau în spital internată cu mama mea la Iași din cauza gravității bolilor iar când nu ne permitem să cumpărăm acest lapte praf îmi este foarte greu și nici tratamentele nu își fac efectul aproape deloc.
Dacă dorește vreun om cu inimă bună acum în prag de sărbători, îl rog să mă ajute direct cu o cutie de lapte praf special, Modulen, care este scump și din care folosesc peste 10 cutii pe lună”, este mesajul postat pe pagina de Facebook creată special pentru micuța suferindă.
Cei care vor și pot să ajute o pot face printr-o donație într-un cont bancar deschis pe numele Savu Mihaela (mama Denisei), la banca Transilvania:
RO38BTRL04001201P10017XX
______________________________________________________

denisa savu raport medical - APEL UMANITAR: O fetiță de 7 ani din Focșani are nevoie de ajutor!

denisa savu 1 - APEL UMANITAR: O fetiță de 7 ani din Focșani are nevoie de ajutor!

Loading...

5 COMENTARII

  1. WOW ! Cutia de lapte consta 30€ in Amazon !! Și totuși femeia internata cu acel copil a plătit la stat impozite aniiiiiiiiiii întregiiiiii !!! Cum se face de statul nu i permite administrarea acestui lapte când persoana in fapt a platit ani la rând impozite ???!!! ?

  2. Pai cum sa aiba statul bani pt copii, daca alde Gabriel Oprea are 83000 lei pensie, adica cca 20 mii de euro pe luna! Bani cu nemiluita pt unii sunt dar pt sanatatea noastrw nu sunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here