Asociaţia Protecţia Victimelor – Life Challenge demarează programul ŞANSĂ şi MASĂ 

0
Membrii, voluntarii, partenerii și angajaţii Asociaţiei Protecţia Victimelor – Life Challenge dau startul unui nou proiect, intitulat ŞANSĂ şi MASĂ, a cărui finanțare va fi asigurată exclusiv din donaţii si sponsorizări.

Prin acest proiect, Asociația își propune să ofere o masă caldă celor care au cu adevărat nevoie, respectiv copiii din familiile defavorizate şi batrânii abandonați.
“Îi sprijinim prin programul ŞANSĂ (după ce facem cunoştinţă cu ei prin programul Masă şi le identificăm problemele, îi angrenăm în diferite programe educaționale sau de consiliere psihologică gratuită. Descurajăm persoanele apte de muncă de a mai apela la mila semenilor direct sau cu ajutorul copiilor şi bătrânilor. Acordându-le bani, nu facem altceva decât să ne asigurăm că şi mâine vor fi acolo, nu le rezolvam problemele în mod obiectiv”, transmit reprezentanții Asociației Protecţia Victimelor – Life Challenge.
Starul campaniei se va da pe 1 noiembrie, iar membrii și voluntarii asociații spun că programul va face mai mult decât să hrănească oamenii, oferind oportunități pentru ca oamenii să se reconecteze la societate și să dezvolte un sentiment de comunitate și de apartenență.

Beneficiarii unei mese calde vor fi în ordinea priorităţii: copiii și adolescenţii din familiile defavorizate, bătrânii abandonaţi cu grave probleme financiare, persoane cu handicap aflate într-o situaţie materială dificilă, persoane imobilizate la pat aflate în întreținerea unor persoane cu situaţie financiară precară.

Pentru început Asociaţia Protecţia Victimelor – Life Challenge va amplasa o unitate mobilă în municipiul Focșani, loc de referinţă de unde se va servi mâncare caldă la pachet beneficiarilor în fiecare zi incepând cu ora 16:00.

Cei care se pot deplasa vor ridica cele două feluri de mâncare personal. Pentru ceilalţi, Asociația va apela la sprijinul voluntarilor aflaţi pe teren. Persoanele aflate în dificultate financiară vor putea veni personal la punctul de servire, unde vor face cunoștinţă cu membrii şi voluntarii proiectului. O masă alcătuită din 2 feluri de mâncare, pâine şi desert va avea un cost total de 10 lei.

Asociația poate fi contactată la adresa de e-mail: protectiavictimelor@gmail.com, la sediul din Focșani, str. Republicii nr. 28, tel: 0734140234. Asociația poate fi găsită și pe Facebook la adresele
https://www.facebook.com/asociatiaprotectiavictimelor sau https://www.facebook.com/masacalda

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here