Atelierele Unika, în prima lună din an, produse ingenioase, prețuri avantajoase

0

Atelierele Unika, cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică, din România, vine în ajutorul antreprenorilor, chiar la început de an. Pe lângă faptul că realizează produse din materiale calitative și longevive, cu ocazia trecerii în noul an, au aplicat și numeroase reduceri la produse care pot deveni daruri pentru angajați din partea angajatorului. De la agende și până la pixuri sau etuiuri, pe magazinul online al celor de la Atelierele Unika veți găsi prețuri avantajoase. Mai mult decât atât, reducerile continuă și pe cel mai mare marketplace din țară.

Iată câteva propuneri care s-ar putea să vă inspire!

Agenda Pocket

Ce angajat nu ar avea nevoie de o agendă? Corect, ea este bună pentru oricine. Indiferent de ocupație, stil sau preferințe de culoare, este imposibil să nu găsiți la Atelierele Unika o agendă care să vă placă și pe care să o puteți oferi fără îndoială. Și, dacă tot este început de an, pe femei ați putea să le surprindeți cu o agendă deosebită, cu care să iasă în evidență. Agenda Pocket are coperta buretată, din piele naturală, cu buzunar pentru documente și telefon pe fața și pe spatele agendei, iar închiderea se face cu elastic tubular. Desigur că această agendă nu este disponibilă doar într-o singură variantă de culoare. Puteți alege una cognac, maro, neagră, bordo sau bej, în funcție de preferințe sau de vestimentație, pentru a vă asorta.

Agenda are rolul său în fiecare situație. Dacă aveți de îndeplinit task-uri, atunci e nevoie de o agendă. Agenda e peste tot, cu precădere în birourile angajaților sau ale oamenilor de afaceri. Deci, agenda face parte din categoria cadouri corporate.

Notes Rainbow

Vi se pare că un notes ar fi mai de folos decât o agendă sau nu știți ce să alegeți între cele două pentru că nu cunoașteți diferența? Iată cu ce este diferit un notes de o agendă! După cum îi spune și numele, el vă ajută să vă notați toate ideile și să le organizați după bunul plac. Un notes trebuie să fie util, dar totodată și aspectuos, pentru că altfel nu vă puteți bucura în întregime de el. În cazul notesurilor de la Atelierele Unika, nu trebuie să vă faceți griji. Notesul Rainbow are coperta flexibilă din piele naturală și se închide cu o fundă tot din piele naturală. Blocul are format 16×22 cm, hârtie offset ivoire tiparită cu textură de vechi, 340 pagini. Produs este lucrat manual și se poate găsi în mai multe variante de culori: nude, bianco, cuoio, santa claus, castagno, maro.

notes rainbow nude detaliu 1 188 - Atelierele Unika, în prima lună din an, produse ingenioase, prețuri avantajoase

Etui cărți de vizită Elite

Agenda sau notesul pot fi completate în continuare cu un etui pentru cărți de vizită de la Atelierele Unika. Pentru că sunt foarte mici și se pot pierde ușor, cărțile de vizită trebuie păstrate cu grijă. Un astfel de etui nu ar strica! Găsiți astfel de accesorii în mai multe variante de culori, dar și realizate din materiale diferite, la acest producător.

etui carti de vizita elite maro detaliu 3 885 - Atelierele Unika, în prima lună din an, produse ingenioase, prețuri avantajoase

Portofel Elite

Un portofel de calitate este acela produs din piele naturală. Portofelul Elite este realizat integral din piele naturală și este ideal pentru femeile cochete, care adoră accesorile de bun gust. În plus, este foarte încăpător, având numeroase compartimente. Are 5 buzunare pentru carduri, 4 buzunare simple pentru documente și un buzunar cu fermoar metalic. Mai mult decât atât, poate fi dăruit împreună cu etuiul pentru cărți de vizită, fiind realizate din același material. Când toate sunt la locul lor, grijile dispar.

portofel elite dama maro detaliu 1 907 - Atelierele Unika, în prima lună din an, produse ingenioase, prețuri avantajoase

Anul nou trebuie început cu daruri ingenioase și frumoase, mai ales când angajații au nevoie de agende noi 2019 sau alte accesorii de care se folosesc pentru a-și desfășura activitatea. Așadar, la Atelierele Unika aveți de unde alege. Compania producătoare vă așteaptă cu prețuri pentru toate buzunarele și produse care mai de care mai deosebite!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here