Bacalaureat 2016: Miercuri, proba obligatorie a profilului, la istorie sau matematică

0

Candidaţii la examenul de Bacalaureat susţin, miercuri, proba obligatorie a profilului, care include disciplinele istorie şi matematică. Accesul candidaţilor în centrele de examen, unde susţin, miercuri, proba obligatorie a profilului (istorie în cazul elevilor care au urmat un profil uman, respectiv matematică în cazul celor care au absolvit un profil real) se face în intervalul 7:30 – 8:30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Examenul începe la ora 9:00 şi se încheie la ora 12:00.

Ultima probă scrisă, proba la alegere a profilului şi specializării, este programată vineri. În funcţie de cele două criterii, candidaţii au putut opta pentru una dintre următoarele discipline: biologie, chimie, fizică, economie, filosofie, geografie, informatică, logică şi argumentare, sociologie şi psihologie.

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16:00 – 20:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here