Bărbat din Mărășești, reținut după ce a încercat să violeze o bătrână din Chiojdeni

0
401

Polițiștii din Chiojdeni au început anul în forță, cu o reclamație privind o tentativă de viol și tâlhărie.

În ziua Sfântului Vasile, în jurul orei 6.30, oamenii legii au fost sesizaţi despre faptul că în cursul dimineţii, un bărbat necunoscut ar fi pătruns în locuinţa unei femei de 72 ani din localitate şi ar fi agresat-o fizic în încercarea de a sustrage de la acesta bunuri şi apoi ar fi întreţinut cu ea raporturi sexuale.

In urma cercetărilor efectuate cu operativitate s-a stabilit că în jurul orelor 06.20, un bărbat necunoscut a pătruns în locuinţa victimei şi i-a cerut să îi dea banii, dar deoarece aceasta a refuzat, a lovit-o cu palmele peste faţă. Ulterior, acesta s-a dezbrăcat şi a incercat să o dezbrace şi pe femeia de 72 ani, dar aceasta a reuşit să scape şi să fugă din casă, anunţând un vecin. Agresorul a părăsit locuinţa fără bunuri şi fără a putea fi reţinut sau identificat de victimă sau vecini.

În jurul orelor 12.30, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 ore pe D. Costică de 32 ani, din oraşul Mărăşeşti, principalul suspect de săvârşirea faptelor. Acesta va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunile de tâlhărie şi viol.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here