UPDATE-Bărbat din Panciu REȚINUT pentru mai multe furturi

0

UPDATE: Judecătoria Panciu a emis, pe numele bărbatului din Panciu, un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Un bărbat de 39 de ani din orașul Panciu a fost reținut 24 de ore de polițiștii din cadrul Poliției  Panciu pentru comiterea mai multor furturi. Conform oamenilor legii, bărbatul a furat telefoane mobile, cartele telefonice, băuturi alcoolice, dar și aparatură electronică.

„La data de 27 februarie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Panciu, a fost depistat şi reţinut un bărbat, de 39 ani, din localitate, bănuit de comiterea mai multor furturi. În fapt, în perioada 26-27 februarie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin efracție în clădirea fostei primării a orașului, în prezent nefolosită, de unde ar fi sustras mai multe telefoane mobile.

În baza sesizării unui angajat al primăriei, poliţiştii au demarat de îndată verificări, cel în cauză fiind depistat la câteva ore, în timp ce se deplasa către comuna Răcoasa. De asemenea, bărbatul este bănuit că, în perioada 28 decembrie 2017-27 februarie a.c., ar fi pătruns prin efracție,  pe timp de noapte, în două locuințe din orașul Panciu și în fostul imobil al primăriei, de unde ar fi sustras telefoane mobile, cartele telefonice, băuturi alcoolice precum și aparatură electronică. Prejudiciul cauzat, în valoare totală de 10.000 de lei a fost recuperat în proporţie de  80%.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului. Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu cu propunerea de arestare preventivă”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent șef adjunct, Paula Enache.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here