Bărbatul din Măicănești care și-a omorât mama cu ciocanul a fost ARESTAT

0
284

retinut catuse viol - Bărbatul din Măicănești care și-a omorât mama cu ciocanul a fost ARESTAT

Bărbatul de 60 de ani de ani din Măicănești care zilele trecute și-a omorât mama, lovind-o în cap cu un ciocan, după ce aceasta i-ar fi zis că pleacă la azil, a fost arestat preventiv. Magistrații de la Tribunalul Vrancea au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului. 

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru arestare preventivă şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului Dumitrache Codin, pentru infracţiunea de omor (…) pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 01.09.2015 şi până la data de 30.09.2015 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. (…) Cu drept de contestație în 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă din cameră de consiliu, azi, 01.09.2015″, se arată în soluția instanței.

Conform anchetatorilor, bărbatul de 60 de ani fusese luni în sat unde ar fi  consumat alcool.Întors acasă, în urma unor discuții cu mama sa, a lovit-o pe aceasta cu un ciocan în cap, apoi a sunat la 112 pentru a anunța fapta. Rudele spun că bărbatul se certa deseori cu mama sa și obișnuia să o bată frecvent.  Luni, conflictul dintre ei ar fi degenerat în momentul în care bătrâna i-ar fi  spus că pleacă la azil. Bărbatul, spun cunoștințele, trăia din pensia bătrânei, de aceea ar fi reacționat violent la vestea că femeia vroia să plece.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here