Bătrân de 91 de ani din Nănești, înșelat de 2 țigani, care au pretins că sunt angajați ai Primăriei

0

bani salarii - Bătrân de 91 de ani din Nănești, înșelat de 2 țigani, care au pretins că sunt angajați ai Primăriei

Polițiștii din Vrancea sunt în alertă, căutând 2 indivizi de etnie romă, care fără frică de Dumnezeu, au înșelat un bătrân de 91 de ani, luându-i economiile, banii pe care acesta îi avea puși de-o parte pentru zile negre, ori poate chiar pentru înmormântare. Cei doi indivizi i-au spus bătrânului că sunt angajați ai Primăriei și au venit la el pentru a-i da suma de 100 de lei. Romii i-au arătat bătrânului o banconotă de 200 de lei, cerându-i restul, aceasta fiind metodă clară de înșelăciune, practicată de indivizii puși pe căpătuială prin orice mijloace.

Fără să-și dea seama că este pe punctul de a deveni victima celor doi așa-ziși funcționari ai Primăriei, bătrânul a mers într-o magazie a locuinței de unde a revenit în fața indivizilor cu  o cutie metalică de dimensiuni mici, în care avea suma de 1.400 lei.

Văzând asta, indivizii au renunțat la planul inițial și au trecut la planul B, luându-i  cutia cu bani bătrînului și plecând cu economiile acestuia. Indivizii nu l-au agresat pe bătrân, s-au urcat în mașina cu care se plimbau prin localitate și au părăsit zona. Imediat după aceea, bătrânul a anunțat POliția, oamenii legii căutându-i încă pe cei doi hoțomani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările continuă în vederea identificării autorilor şi luarea măsurilor legale.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here