Bătrână de 80 de ani din Coza, bătută cu bestialitate de un bărbat beat criță

0
230

O bătrână de 80 de ani din satul Coza a fost bătută cu bestialitate, cu pumnii și picioarele, de un moșulică, afumat bine de alcool și recalcitrant peste măsură. Femeia a fost atât de grav bătută încât a ajuns la spital unde a rămas internată. La spital a ajuns și bărbatul agresiv, dar la cel de psihiatrie, unde va primi tratament care să-I țină în frâu ieșirile animalice. De asemenea individual s-a ales cu dosar penal.

„La data de 9 ianuarie a.c., orele 12.36, poliţiştii din Tulnici au fost sesizați despre faptul că la data de 8 ianuarie a.c., în intervalul orar 20.00-22.00,  un bărbat, de 79 ani, din satul Coza, pe fondul consumului de băuturi alcoolice ar fi lovit cu pumnii și picioarele o femeie, de 80 ani .Victima a fost preluată de un echipaj al ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Focșani.                                          

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violența în familie”, transmit reprezentanții IPJ Vrancea.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here