Bîrsan contestă excluderea din UNPR: “Miza e mandatul meu”

0

Consilierul municipal Costel Bîrsan, exclus marţi seara din UNPR, potrivit unui comunicat al Organizaţiei Municipale Focşani a partidului, crede că decizia este o glumă. Contactat telefonic de reporterii Jurnal de Vrancea, Bîrsan a declarat că a fost luat prin surprindere de această decizie, de care a aflat de la jurnalişti. El susţine că nu a primit nici o comunicare oficială de la partid prin care să i se spună despre excludere. Bîrsan spune că, dacă într-adevăr a fost luată decizia în organizaţie, va contesta excluderea, atât în forurile superioare ale partidului, cât şi în instanţă.

“Mereu am ridicat probleme în Consiliul Local pentru ca lucrurile să se desfășoare transparent și în interesul cetățeanului. Nu am făcut-o nici pentru interesul meu, nu am făcut-o pentru interesul de partid sau interesul nu știu cui. Sigur că voi contesta această decizie. Voi contesta în instanță, voi contesta în forurile superioare ale partidului. Deocamdată nu am văzut nicio o hârtie în acest sens. Trebuia să fiu convocat și înștiințat. Eu am aflat de acest lucru de la ziariștii care m-au sunat. Miza a aceea ce s-a întâmplat este pierderea mandatului meu de consilier local pentru că sunt foarte incomod în sensul că aduc în discuție toate situațiile negative care sunt la Primărie: cheltuirea banului public, jaful care există și toată mafia și gașca care s-a făcut din banul public”, a declarat Costel Bîrsan.

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ: Consilierul municipal Costel Bîrsan, exclus din UNPR! Mandatul de ales local este ameninţat în urma acestei decizii

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here