UPDATE – VIDEO: Nepotul decanului Baroului Vrancea, șeful rețelei de traficanți de droguri

0
trafic droguri laurentiu ioanovici - UPDATE - VIDEO: Nepotul decanului Baroului Vrancea, șeful rețelei de traficanți de droguri
foto: Adevarul

UPDATE 2: Cei șapte tineri reținuți de oamenii legii au primit mandate de arestare pentru 15 zile. Printre ei și nepotul de 20 de ani al decanului Baroului Vrancea, care potrivit anchetatorilor era capul rețelei de traficanți. Tinerii sunt acuzaţi că, începând cu luna mai, au constituit un grup infracţional în vederea obţinerii de beneficii materiale din vânzarea de stupefiante. În urma perchezițiilor de duminică poliţiştii au ridicat telefoane mobile şi cântare electronice folosite în activitatea infracţională, aparatură specifică pentru realizarea unei culturi de cannabis, 2.500 de lei, 50 de g. de cannabis şi 5 g. de haşis. Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, fiind prezentați luni în fața judecătorilor de la Tribunalul Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

Avocatul Ioanovici se arată uimit de faptele de care este acuzat nepotul său.

 “Eu am aflat azi (n.r.- ieri) de această problemă. Este un tânăr foarte bun, a terminat liceul printre primii 15, fiind al 13-lea din generaţia sa. A fost admis la Cluj pe locurile fără taxă, cu bursă la Facultatea de Geografie şi apoi, din martie, s-a mutat la Bucureşti să-l ajute pe tatăl său într-o afacere. Îmi vine cu greu să cred că era implicat în ceea ce s-a făcut vorbire, eu nu am reuşit să văd dosarul. Azi urma să se înscrie la facultate la Bucureşti, sper să fie bine”, a declarat avocatul Ioan Ioanovici, citat de Ziarul de Vrancea.

laurentiu ioanovici2 - UPDATE - VIDEO: Nepotul decanului Baroului Vrancea, șeful rețelei de traficanți de droguri
foto: Facebook

 

UPDATE: 7 tineri între care și nepotul decanului Baroului Vrancea au fost reținuți în urma perchezițiilor desfășurate luni în Vrancea și București într-un dosar de trafic de droguri de risc.

Potrivit Poliției, luni, oamenii legii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea şi procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea au efectuat zece percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţul Vrancea, la locuinţele a 7 persoane, bănuite de trafic de droguri de risc.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea,cei din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate din  Galaţi, Brăila şi Bucureşti, precum şi jandarmi.

În urma percheziţiilor şi a unei prinderi în flagrant delict, poliţiştii au ridicat telefoane mobile şi cântare electronice folosite în activitatea infracţională, aparatură specifică pentru realizarea unei culturi de cannabis, 2.500 de lei, 50 de g. de cannabis şi 5 g. de haşis.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna mai a.c., cei 7 ar fi constituit un grup infracţional organizat şi ar fi traficat aproximativ 700 de g. de cannabis, obţinând din activitatea infracţională 40.000 de lei.

Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi, în cursul zilei de astăzi, Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

dpir mascati - UPDATE - VIDEO: Nepotul decanului Baroului Vrancea, șeful rețelei de traficanți de droguri

ȘTIREA INIȚIALĂ: Se subțiază rândul traficanților de droguri din Vrancea. În week-end, oamenii legii au făcut mai multe percheziții și chiar au organizat un flagrant, descinderile având loc atât în județul Vrancea cât și în Capitală.

Șapte tineri au fost reținuți în urma acestor ample acțiuni, ei fiind vizați într-un dosar de trafic și consum de droguri instrumentat de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sub coordonarea DIICOT.

Potrivit Monitorului  de Vrancea, printre tinerii reținuți s-ar afla și Laurențiu Ioanivici, nepotul decanului Baroului Vrancea. Conform aceleiași surse, indivizii vor fi prezentați luni instanței cu propunerea de arestare preventivă.

REVENIM CU DETALII!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here