Braconier din Ploscuțeni, prins cu plasa pe Siret

0
190

Un tânăr de 26 de ani din comuna Ploscuțeni a fost prins în timp ce pescuia ilegal din râul Siret. El a fost descoperit de o patrulă de jandarmi, care i-a cerut bărbatului să se legitimeze în momentul în care oamenii legii l-au văzut cu barca în mijlocul râului, în zona cartierului Burcioaia din Adjud. Tânărului întinsese o plasă monofilament și aștepta să-i cadă peștii în ea.

“Plasa monofilamant de aproximativ 20 metri pătraţi cât şi barca artizanala folosită la comiterea infracţiunii au fost ridicate de la faţa locului de către jandarmi. Jandarmii au procedat la întocmirea actelor de sesizare ale organelor de urmărire penală, numitul O.L. fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de pescuit prin utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament – faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64,lit. k, din O.U.G. 23/2008”, transmite Jandarmeria Vrancea.

Cercetările au fost preluate de Poliția Municipiului Adjud, unde au ajuns atât actele de sesizare penală, cât și plasa monofilament şi barca artizanală.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here