Buletinele de vot pentru alegerile locale din iunie au ajuns în Vrancea

0
478

Buletinele de vot pentru alegerile locale din 5 iunie 2016 au ajuns în Vrancea. Regia Autonomă Monitorul Oficial, firma care a câștigat licitația pentru tipărire, a livrat vineri întreaga cantitate de 1.048.803 buletine de vot.

Buletinele de vot au fost depozitate în sala de ședințe a Consiliului Local Focșani, paza fiind asigurată de către Inspectoratul Județean de Jandarmi Vrancea, care a asigurat și paza transportului până la Focșani.
„În total este vorba despre 1.048.803 buletine de vot care vor fi distribuite, conform calendarului acestor alegeri, către președinții circumscripțiilor de votare din întreg județul Vrancea. Potrivit datelor Autorității Electorale Permanente, numărul de alegători din județul Vrancea este de 317.578 iar al secțiilor de votare de 358“, a declarat prefectul județului Vrancea, Sorin Hornea.

buletine vot primarie2 2 - Buletinele de vot pentru alegerile locale din iunie au ajuns în Vrancea buletine vot primarie - Buletinele de vot pentru alegerile locale din iunie au ajuns în Vrancea

buletine vot primarie 4 - Buletinele de vot pentru alegerile locale din iunie au ajuns în Vrancea

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here