Campanie pe Facebook pentru repatrierea trupului tânărului, ucis în Spania

0
345

cornel meruta budesti vrancea - Campanie pe Facebook pentru repatrierea trupului tânărului, ucis în Spania

Prietenii lui Cornel Mereuță, vrânceanul ucis în Spania la începutul săptămânii, au demarat o campanie pe Facebook pentru strângerea de bani necesari aducerii tânărului în țară.

Cei care l-au cunoscut pe Cornel au postat pe pagina acestuia de Facebook un mesaj prin care toți cei care doresc să ajute la repatrierea trupului neînsuflețit, sunt rugați să ofere o mână de ajutor pentru stângerea sumei necesare aducerii acestuia în țară.

„Cine vrea și poate să ajute, ăsta e contul. Haideți să punem o mână de ajutor să-l ducă în țară”, este mesajul postat pe pagina de socializare a vrânceanului.

Alături de mesaj stau și două conturi bancare, pentru cei care vor să ajute familia aflată în suferință:

Titular: Sandu Ecaterina – 07.08.1973
Cont EURO: RO45BTRLEURCRTOOA0802101
Cont LEI: RO62BTRL04001201A08021XX
Banca Transilvania

facebook cornel mereuta - Campanie pe Facebook pentru repatrierea trupului tânărului, ucis în Spania

Cornel Mereuță, originar din comuna Cotești, a fost înjunghiat, marți noapte, la o petrecere pe o plajă din Valencia. Potrivit presei spaniole, Cornel a avut o discuție contradictorie cu trei indivizi de etnie romă care s-a sfârșit tragic pentru tânărul de numai 24 de ani. Din primele cercetări făcute de poliția spaniolă, agresorii acestuia sunt trei cetățeni de etnie romă. Doar unul dintre ei a fost capturat de polițiști, ceilalți doi reușind să se facă nevăzuți după comiterea crimei.

Informațiile de pe pagina de Facebook a tânărului arată că a studiat la Liceul cu Program Sportiv din Focsani, locuia în Barcelona și lucra ca vânzător la celebrul lanț de restaurante Burger King.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here