Candidații USR, susținuți la Focșani de Nicușor Dan. Virgil Petrea este candidatul garantat de Nicușor Dan

0
260

Nicușor Dan, cel care a pus bazele Uniunii Salvați România după ce proiectul său Uniunea Salvați Bucureștiul s-a bucurat de un succes neașteptat, a fost prezent sâmbătă la Focșani, pentru a fi alături de echipa de candidați propusă de USR pentru alegerile parlamentare.

Nicușor Dan s-a întâlnit cu membrii și simpatizanții USR, precum şi cu cei 6 candidaţi ai formaţiunii, care şi-au prezentat proiectele. Rând pe rând, cei 4 candidați ai USR pentru Camera Deputaților și cei 2 candidați propuși pentru Senat, toți vrânceni, s-au prezentat în fața alegătorilor. La Camera Deputaților, lista USR este deschisă de Virgil Petrea, unul dintre cei mai apreciați matematicieni ai lumii, care pe vremea când era licean la Colegiul Național Unirea a câștigat medalia de aur la Olimpiada Internațională de Matematică. Virgil Petrea nu a avut nici o legătură cu politica până la momentul în care a decis să se alăture proiectului USR.

“Am intrat în USR din convingere, după ce i-am văzut pe colegii mei de generație că se implică civic. știm cu toții că USR este cu totul altceva decât celelalte partide politice, este începutul unui nou drum, mai curat și mai competent. Sperăm să avem cât mai mulți oameni alături de noi pe acest drum. Vrancea este diferit din punct de vedere politic, demografic și socio-economic, de aceea drumul nostru e mai dificil decât în alte județe, tocmai de aceea îi felicit pe toți cei care se implică alături de noi”, a declarat Virgil Petrea, candidatul aflat pe poziția întâi pe lista pentru Camera Deputaților a Uniunii Salvați România în județul Vrancea.

Virgil Petrea și ceilalți candidați ai USR au fost completați de președintele formațiunii, Nicușor Dan, care a prezentat principalele obiective și principii ale partidului: educația, administrația, sănătatea, transparența achizițiilor publice, apărarea statului de drept. Potrivit tuturor sondajelor de opinie realizate în ultima vreme, USR se află pe poziţia a treia în opţiunile de vot ale electoratului. Un sondaj recent a arătat că USR are, la ora actuală, 19% din opţiunile de vot ale românilor pentru alegerile parlamentare, procent apreciat ca realist de liderul Nicuşor Dan, care crede că formaţiunea pe care o conduce reprezintă garanţia seriozităţii, dar scoate în evidenţă şi faptul că alegătorii s-au săturat de partidele vechi şi de promisiuni neonorate. Uniunea Salvați România sprijină ideea formării unui Guvern condus de actualul premier Dacian Cioloș după alegerile din 11 decembrie, iar Nicuşor Dan exclude orice colaborare sau alianţă cu PSD.

”Noi nu facem alianțe cu nimeni, doar negocieri cu Dacian Cioloș. Negocierile nu vor fi pe oameni și funcții, ci pe programul de guvernare, cu obiective și termene de realizat. Dacian Cioloș va avea libertatea de a-și alege miniștrii și secretarii de stat”, a mai declarat Nicușor Dan la Focșani.

Material comandat de USR Vrancea. CUI AEP: 11160072. Executat de SC MEDIA FACTORY CONCEPT SRL

Banner1 VirgilPetrea 612 200 - Candidații USR, susținuți la Focșani de Nicușor Dan. Virgil Petrea este candidatul garantat de Nicușor DanIMG 6433 - Candidații USR, susținuți la Focșani de Nicușor Dan. Virgil Petrea este candidatul garantat de Nicușor Dan

IMG 6447 - Candidații USR, susținuți la Focșani de Nicușor Dan. Virgil Petrea este candidatul garantat de Nicușor Dan IMG 6473 - Candidații USR, susținuți la Focșani de Nicușor Dan. Virgil Petrea este candidatul garantat de Nicușor Dan IMG 6475 - Candidații USR, susținuți la Focșani de Nicușor Dan. Virgil Petrea este candidatul garantat de Nicușor Dan

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here