Canicula a făcut victime în Vrancea. 2 persoane au ajuns la spital

0

IMG 1340 copy 1024x683 - Canicula a făcut victime în Vrancea. 2 persoane au ajuns la spital

Canicula a provocat reale neplăcei vrâncenilor iar doi dintre ei au ajuns la spital  după ce au leșinat din cauza arșiței.

Una dintre victimele caniculei a fost un bărbat care în jurul orei 14.00 a leșinat și a căzut pe trotuar, în apropiere de stația de autobuz de la comisariat, de pe Bulevardul Unirii din Focşani. El a fost stropit cu apă de câţiva trecători, care au sunat imediat la 112. Dus la spital, bărbatul a fost stabilizat și nu a rămas internat.

Un alt bărbat a leșinat în biserică, tot din cauza arșiței. Și el a fost dus la Spitalul Județean, unde a primit îngrijirile medicale specific, refuzînd internarea în final.
Medicii atrag atenția că trebuie să evitaţi expunerea prelungită la soare între orele 11.00 – 18.00, iar dacă aveţi aer condiţionat, reglaţi aparatul astfel încât temperatura să fie cu cinci grade mai mică decât temperatura de afară. De asemenea, este indicat să purtaţi pălării de soare, haine lejere şi ample, din fibre naturale, de culori deschise, pe parcursul zilei faceţi duşuri călduţe, fără a vă şterge de apă. De asemenea, beţi lichide, fără a aştepta să apară senzaţia de sete.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here