Ce face băutura din om: un căruţaş beat mangă a distrus 2 maşini şi şi-a băgat în spital un prieten de pahar

1
923

Consumul excesiv de alcool a stat la baza unui eveniment soldat cu importante pagube materiale dar şi cu rănirea unui om.

Acidentul s-a produs duminică seară, în jurul orei 18.00. Polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 39 ani care conducea o căruţă pe strada. Mihail Eminescu din comuna Cârligele, a pierdut controlul acesteia și a  intrat în coliziune cu două autoturisme care se aflau staționate, provocându-le avarii.

În atelaj se mai afla un bărbat de 60 ani din comuna Gugești, care s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale și fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul atelajului hipo a fost și el testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a  fost întocmit dosar penal.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Pe astia cu carutele nu-i vede politia. Bine ca ne vad doar pe noi care nu purtam centura de siguranță. Oare care sunt pericol public?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here