Ce manifestări a pregătit municipalitatea pentru Ziua Internațională a Copilului

0

Primăria Municipiului Focșani va organiza sâmbătă, 1 iunie 2019, mai multe manifestări dedicate Zilei Internaționale a Copilului.

Ca de fiecare dată, ne-am dorit să aducem ceva în plus, astfel încât această aniversare a copilăriei să fie una cât se poate de plină de bucurie și surprize.

Mulțumită partenerilor noștri am reușit și în acest an să venim cu un program variat, în care să se regăseasca toți micuții noștri – de la desene pe asfalt la miniateliere de chimie și microbiologie, de la demonstrații de karting la expoziții de tehnică militară, de la fel de fel de concursuri la acțiuni de educație rutieră, de la teatru la recitaluri susținute de tineri artiști în vogă, de la demonstrații sportive la întalnirea cu mari campioni olimpici și mondiali din gimnastica românească.

În plus, tot din categoria “surprize pentru cei mici”, în această zi vom inaugura încă două locuri de joacă, unul în Grădina Publică și unul în Cartierul Mîndrești. Și vor urma și altele, pentru că trebuie să dăm copiilor noștri șansa să se bucure de cei mai frumoși ani ai vieții lor.

Dragi copii, de 1 iunie, vă invit să vă luați frații, părinții, bunicii și profesorii și să veniți cu toții în Piața Unirii din Focșani pentru a sărbători împreună cea mai frumoasă zi – Ziua Internațională a Copilului!

program primarie 1 iunie Focsani - Ce manifestări a pregătit municipalitatea pentru Ziua Internațională a Copilului

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here