Ce spune Ludovic Orban despre fotografia care s-a viralizat pe rețelele sociale

0
254

Premierul Ludovic Orban a reacționat după ce în spațiul online a apărut o fotografie în care apare fumând într-un birou din Guvernul României. În poza care s-a viralizat pe rețelele sociale apar premierul Ludovic Orban care fumează, Raluca Turcan, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul de externe Bogdan Aurescu și ministrul transporturilor Lucian Bode. Instantaneul ar fi fost făcut în ziua în care Ludovic Orban își serba ziua de naștere, lucru recunoscut chiar de premier într-o declarație pentru presa centrală.

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc”, a declarat premierul Ludovic Orban, pentru Mediafax.

Cât despre faptul că se fuma în interiorul Guvernului, Ludovic Orban îşi recunoaşte greşeala şi plăteşte amenda dacă e nevoie. “Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor”, a mai spus Orban.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here