Ce spune o pacientă despre o tânără din Focșani, medic în București

2

O tânără focșăneancă, Iulia Neagu Cernat, medic la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Floreasca din București, a reușit să impresioneze o pacientă prin profesionalismul de care a dat dovadă. Pacienta, o femeie care căzuse după ce a alunecat pe gheață, și-a scris pe Facebook pățania.

“Am căzut astăzi pe un trotuar plin de gheață. M-am tăiat urât la o mână într-un colț de gheață. M-a ajutat un tânăr să mă ridic apoi am încercat să opresc sângele să mai curgă din tăietură cu 2 șervețele. M-am hotărât să mă întorc acasă dar după 2 pași am leșinat. M-am trezit în jur cu 2 tineri care mă ridicau de pe jos și între timp chemaseră și ambulanța, ambulanță care a ajuns în jumătate de oră din cauza traficului. #fmmfirea Personalul de pe ambulanță a fost profi. Am ajuns la UPU Floreasca unde m-a preluat o D-ră/D-nă doctor tânără. Dacă o întâlneam pe stradă, nu-I dădeam mai mult de 18 ani. A fost foarte profi, monitorizare, electrocadriogramă, radiografii, ecografie, chirurgie plastică ( acolo iarăși m-a preluat un medic tânăr, profi, a cusut rana explicându-mi absolut tot ce face, a dat rețetă cu explicații pe fiecare medicament). Știi cum vezi prin filme că se comportă medicii? Exact așa s-au comportat astăzi acești medici tineri. La un moment dat m-am întrebat dacă nu cumva visez sau sunt încă inconștientă. De fapt ei s-au comportat normal. Există normalitate și în spitalele din România. Astăzi m-am convins că tinerii pot schimba multe în acest sistem, noi doar trebuie să-i lăsăm. Mulțumesc, Dr. Iulia Neagu-Cernat!”, a scris pacienta.

Postarea femeii are zeci de distribuiri. Printre cei care au dat share acestei postări se numără și fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, precum și profesoara Gabriela Obodariu de la Colegiul Național Al. I. Cuza, unde a învățat Iulia Neagu-Cernat.

“Bravo, Iulia Neagu Cernat! Iulia e absolventă a Colegiului Cuza și profii ei sunt mândri că își face treaba profesionist”, a scris Gabriela Obodariu.

Loading...

2 COMENTARII

  1. Respect medicii spitalului Floreasca in special domnului profesor Gheorghe Popescu dar viata mea i-odatorez doctorului Daniel Branescu va multumesc din suflet o putere magica de-as avea v-as da viata vesnica!!!!

  2. Buna ziua, find crescut “Vrancea”, nascut din “baci Ungureanu” si baci(ta) moldovean(ca), ma Bunescu Farcas Costica! Daaaa, tinerii pot schimbat TOTUL, de sunt Lasata! In primul rand sa alearga! Da sa iasa la vor! Sa poata decide “Ei”, nu noi pensionarii! Eu sincer Borbone, mereu am fost nonconformist si mai “ne domesticit”, nu as mai lasa la vor persoanele peste 70(saptezeci) de ani! Da pt ca diferenta dintre generatii, opinii etc, este in calea afirmarii NOII GENERATII! Am incredere in ei, in tara asta, Romania, si cred Comcast doar “ei” vor putea transforms Romania, in “tara lucrului bine facut”! Sa le dam o sansa! Sarbatori fericite si Un An Nou 2019 cu sanatate, doresc tuturor celor ce simt si iubesc aceasta tara, Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here