Cei doi șoferi implicați în accidentul de la Haret, ÎN COMĂ

0
669

Cei doi șoferi implicați luni seară în accidentul produs pe DN 2 E 85, pe raza localității Haret  erau luni noapte în comă. Bărbații au fost duși la spital imediat după accident și preluați de medici însă luni noapte, starea lor era critică, ambii bărbați fiind în comă. De asemenea, un pasager aflat în mașina care a intrat pe contrasens a fost rănit, el fiind dus la spital.

„Un  bărbat 45 de ani din  Păunești, județul Vrancea, în timp ce conducea o autoutilitară a  părăsit sensul de mers, a ajuns pe contrasens unde  s-a tamponat frontal cu o alta autoutilitară condusă de un bărbat din Focșani. În urma impactului, ambii șoferi au fost răniți grav. De asemenea, pasagerul din autoutilitara  care a intrat pe contrasens a fost rănit”, a declarat luni seară purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader.

Reamintim,  un accident deosebit de grav s-a produs, luni seara, pe DN2 E85, la Haret. Două autoutilitare s-au ciocnit violent, după ce şoferul uneia dintre maşini s-a angajat într-o depăşire riscantă. Autovehiculul condus de şoferul neatent a pătruns pe contrasens şi a izbit frontal o altă autoutilitară care circula regulamentar.

Două persoane au rămas încarcerate, iar la locul accidentului au fost mobilizate mai multe echipaje de salvatori. Într-o primă fază, echipele de intervenţie au anunţat că unul dintre şoferii implicaţi în accident a murit.

Medicii de la ambulanţă au făcut însă eforturi supraomeneşti şi până la urmă au reuşit să-l resusciteze.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here