„Cel mai bun student al anului în România” este din Focșani

0
389

Focșaniul se poate mândri cu cea mai bună studentă din țară în anul 2015. Titlul la care râvnesc mii și mii de studenți conștiincioși îi aparține Iulianei Nenu, studentă în anul VI la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. Tânăra vrânceancă studiază în detaliu biologia cancerului, fiind desemnat „Cel mai bun student al anului în Romania”, în cadrul celei de-a șaprea ediții a Galei Studenților Români, ce s-a desfășurat pe 7 ianuarie 2016.

Iuliana a fost unul dintre cei cinci finaliști la categoria România, alături de Ionela Maria Ciolan de la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administraţie, Bucureşti; Bogdan Vasile Cioruța de la Universitatea Politehnică București; Cristina Nicolae de la Universitatea București; Silvia Cristina Stegaru de la Universitatea Politehnică București.

Iuliana Nenu a absolvit Colegiul Național Unirea, promoția 2010. A mers apoi la Medicină fiind fascinată de studiu a tot ceea ce înseamnă cancer, boala care a ajuns să omoare atât de mulți oameni.

La evenimentul la care au fost apreciate meritele focșănencei au fost prezenți peste 1.000 de studenți și absolvenți români, dar și numeroase personalități din mediul academic si diplomați din 40 de țări.

gala lsrs 2016 - "Cel mai bun student al anului în România" este din Focșani

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here